2777
2789
عنوان

کسی اینجا بهش خیانت شده🙂

89 بازدید | 8 پست

وقتی فهمیدین بهتون خیانت شده واکنشتون چی بود

تونستین کنار بیاین یا طرف رو رهاکردین

چجوری تونستین دلتنگی رو تحمل کنین

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

بهم خیانت شده به روش نیاوردم نمیدونه که من می‌دونم 

ولی کار ی کردم از هم جدا بشن 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت نمیشه گفت ولی یه چی شبیه این بود

نفس ام دو روز بالا نمیومد ناهار میخوردم یه بشقاب کامل انگار هیچی نخوردم از فشار عصبی که دو روز کشیدم ... بعدش کمتر شد تموم نشد تا اینکه ارتباط قطع شد وضع بهتر شد

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

خیانت نمیشه گفت ولی یه چی شبیه این بودنفس ام دو روز بالا نمیومد ناهار میخوردم یه بشقاب کامل انگار هی ...

اره منم‌چندروز نتونستم غذا بخورم‌ از وقتی که فهمیدم بهم خیانت کرده

کارم شده شب بیدارموندنو‌ گریه کردن....

الانم ی ویروس بد گرفتم همش بالامیارم سرفه میکنم گلوم عفونت‌کرده چشما سرم بشدت درد میکنن دستو پام شدید درده جوری ک دوازده تا قرص باید بخورم تا دردم اروم شه

بدبختی اینجاست تو این مریضی بشدت دلم هواشو کرده 

همش ازخودم‌میپرسم که من براش کم نذاشتم‌چی باعث شد بهم خیانت بکنه اصلا مگ ندید چق دوسش دارم پس چجوری دلش اومد بدترین ضربه رو بهم بزنه🙂

نشده خداروشکر اما اگر همچین چیزی ببینم یه سند از خیانتش اوکی میکنم فرداشم درخواست طلاق صددرصدیچون در ...

مگه عاشقش نیستی؟

مگه عاشقش نیستی؟

من اول عاشق خودمم بعدن عاشق کس دیگه

و دنیا بهم یاد داد بیخودی دلسوزی نکنم و جواب آدما رو بدم 

ببخشیدا دوسشم داشته باشم بی‌عقل که نیستم هر بی‌ارزشی و بی‌احترامی ببینم و بمونم

و منی که حتی نگاه کردنم و و حرف زدم و  به نامحرم مدیریت میکنم که یه وقت گناه نباشه و باعث ناراحتی نباشه 

خیانت و به هیچ وجه نمیبخشم

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4