2777
2789

بابام خیلی اذیتمون کرد

از بچگی توهین تحقیر تخریب سرکوفت حتی سرکوفت غذا

ولی هرکارم کنه بابای آدمه

وقتی مریض میشه دل آدم میگیره

پس باید چه غلطی کنم؟

نمیتونم کسی که یه روز هم نشد تحقیرم نکنه رو ببخشم وباهاش خوب باشم ولی از طرفی وقتی بهش محل نمیدم دلم واسش میسوزه چرا نمیتونم مثل خودش باشم

♥️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر من همچین کسی بود و هست

حتی جهیزیه ام رو خودم خریدم از نوجوانی دستم تو جیب خودم بود

قبلش زجرکش می‌کرد پول میخواست بده 

محبت که صفر

فحش و تحقیر و توهین و دعواهای مختلف با مامانمم به کنار

الانم میرم خونشون وقتی میخوام چیزی بخورم حس میکنم دلش راضی نیست.

خیلی سخته برای یه دختر که انقدر از پدرش تو دلش عقده باشه و هیج محبتی نبینه

خدایی تو بابا باید شانس داشته باشی که من و تو انگار نداریم

اکثر مامان ها خوبا (نمیگم همشون اکثرا) ولی توی بابا واقعا باید شانس داشته باشی که اون خوب خوباش نصیبت بشه😊

اینم به خاطر عذاب وجدانه

بخاطر عذاب وجدان نیست.

بخاطر اینه که بعد که بزرگتر میشی میفهمی که خیلی از پدر و مادرها نتیجه تربیت پدرومادرشون هستند و کارهاشون دست خودشون نیست.به نیست بد نمیکنن .اینطور زندگی رو یاد گرفتن.

مثل ما که مادروپدرکاملی برای فرزندانمان نیستیم

بخاطر عذاب وجدان نیست.بخاطر اینه که بعد که بزرگتر میشی میفهمی که خیلی از پدر و مادرها نتیجه تربیت پد ...

بله درسته من الان خونه زندگی خودمو دارم و هزاربار این حرفارو خودم زدم

ما میگیم یه سری چیزا دست خود آدم نیست درست

ولی اینکه پدر صاب بچه رو دربیاری و هر زجری رو از قصد بهش تحمیل کنی تا حدی دست خودته.

اونم میتونست یکم مهربون تر نه حداقل خنثی تر برخورد کنه

اون موقع هیچ الانم نمیتونه؟

الانم یه دیکتاتوره! من هنوز تو دوران بچگیم موندم نمیتونم رشد کنم

بله درسته من الان خونه زندگی خودمو دارم و هزاربار این حرفارو خودم زدمما میگیم یه سری چیزا دست خود آد ...

خب آفرین.

برای اون قسمت که دست خودشون نبوده میشه بخشیدشون.

منکر آدمهای بد نیستم اما خیلی وقتها واقعا اینطور تربیت شدن.

ما فقط الان باید سعی کنیم خودمون رو بهتر کنیم تا بعدا بچه هامون راجع به ما اینطور فکر نکن

خب آفرین.برای اون قسمت که دست خودشون نبوده میشه بخشیدشون.منکر آدمهای بد نیستم اما خیلی وقتها واقعا ا ...

دقیقا الان همه ی سعیم اینه خودم خوب رشد کنم و درست تربیت کنم خودمو مجدد که بچم حداقل از جانب من زخم ‌کمتری بخوره

دقیقا الان همه ی سعیم اینه خودم خوب رشد کنم و درست تربیت کنم خودمو مجدد که بچم حداقل از جانب من زخم ...

به حرفای صدمن ی غاز این خانم یا آقا گوش نده...

من الان به قدری از پدرم ضربه خوردم نمیتونم ازدواج کنم چون نمیذاره !چون یه هزاری دلش نمیخواد خرج کنه

بابای بد جلوی رشد بچه رو میگیره

الان شدم یه دختر افسرده که حتی زندگی خوبم نمیخوام.

این حرفارو میزنن چون از دست باباشون راحت شدم

♥️🌱

به حرفای صدمن ی غاز این خانم یا آقا گوش نده...من الان به قدری از پدرم ضربه خوردم نمیتونم ازدواج کنم ...

انقدر زخم خوردم از بچگیم و بابام که نه بلدم محبت کنم نه محبتی رو عمیقا درک میکنم.

حتی تراپی هم رفتم ولی هنوز نتونستم کنار بیام

همه ی سعیمو میکنم حال خودمو بهتر کنم ولی سخته طولانیه و بازم برمیگردی به نقطه اول

انقدر زخم خوردم از بچگیم و بابام که نه بلدم محبت کنم نه محبتی رو عمیقا درک میکنم.حتی تراپی هم رفتم و ...

بازخداروشکر کن شوهر کردی راحت شدی

من بابام خاستگار واسم میاد خودش سرخود رد میکنه

♥️🌱