2777
2789

پشت کنکورم 

همش احساس میکنم ۱۶ سالمه 

روابط اجتماعی خاصی ندارم با غریبه و فامیل دور حرف نمیزنم مثلا بیرون ببینم 

با فامیل نزدیک سلام و لبخند 

به ازدواج فکر میکنم تنم میلرزه نمیتونم یکیو کنارم تحمل کنم با مشکلات اونم کنار بیام 

دلم میخواد برگردم به همون ۱۶ سالگی 

برم بیرون نقاشی بکشم کتاب بخونم بی دغدغه شروع کنم کم کم درس خوندن و دوست پیدا کردن و اینا 

زبان بخونم یه ساز یاد بگیرم 

کسی هم ازم توقع خاصی نداشته باشه

الان کاملا درگیر کنکورم و دست و پام بستست ولی خودم تو ۱۶ سالگی جا موندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن بری دانشگاه سریع تر منم قبل دانشگاه اینجوری بودم...

حس جاموندن و...

دیگه عمرم رو پشت کنکور تلف نکردم 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه متاسفانه ۱۸ سالمه همه معتقدن خیلی بیشتر میفهمم

هم حالت تو بهتره:)

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ازاسم کاربریت معلومه😉☺️

هم سن و سالام دارن بچه میفرستم مدرسه 

منم دارم ابنبات لیس میزنم 😂

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

وای پس ادامه داره من گیر کردم تو ۱۶ کاملا حال و هوام برگشته یه اون موقع

من خیلی راضیم 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼