2777
2789

بزار یه هفته بگذره

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما من سر پسرم روز موعود منفی بود ازمایشم مثبت

شاید بی بی چکت خراب بوده 

یا هاله بوده دقت نکردی ...

چون بی بی ها بخصوص خودکاری ها حتی قبل موعد نشون میدن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

شاید بی بی چکت خراب بوده یا هاله بوده دقت نکردی ...چون بی بی ها بخصوص خودکاری ها حتی قبل موعد نشون م ...

نه اتفاقا پزشکم از من پیگیر تر بود یکی خونه زدم رفتم منفی شد یکی هم تو مطب ک منفی شد 

گفتم ب اصرار خودم برم ازمایش رفتم مثبت بود ازمایشم

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

انشالله که هرچی به صلاحته برات اتفاق بیفته عزیزدلم

این ماه نشد ماه دیگه((: منم بدتر از تو این ماه با 5روز تاخیر 

زدم منفی بود دوباره 8روز تاخیر زدم منفی بود دیگه رفتم سراغ پزشکم سونوگرافی نوشت باردار نبودم خیلی غصه خوردم هم خودم هم همسرم ولی بعد گفتم اون بالاسری حواسش به همه‌چیز هست همچی به وقتش قرآن خوندم، کتاب خوندم 

و با فکرای مثبت خودمو سرگرم کردم

درحالی که دوز قرصام بیشتر و قوی‌تر شده ولی مطمئنم که میشه به امید خدا🙃💗

شاید بی بی چکت خراب بوده یا هاله بوده دقت نکردی ...چون بی بی ها بخصوص خودکاری ها حتی قبل موعد نشون م ...

روی خود بی بی چک مینویسه ۳ تا۷روز بعد از تاخیر چون ممکنه منفی کاذب بشه

ولی من کلا احساس میکنم قراره پریود بشم

روی خود بی بی چک مینویسه ۳ تا۷روز بعد از تاخیر چون ممکنه منفی کاذب بشهولی من کلا احساس میکنم قراره پ ...

مستقیم فردا برو ازمایش 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

انشالله که هرچی به صلاحته برات اتفاق بیفته عزیزدلماین ماه نشد ماه دیگه((: منم بدتر از تو این ماه با ...

انشالله عزیزم بحق حضرت زهرا این ماه باردار میشی یه بچه سالم و صالح به خوبی و خوشی💓💗

نه اتفاقا پزشکم از من پیگیر تر بود یکی خونه زدم رفتم منفی شد یکی هم تو مطب ک منفی شد گفتم ب اصرار خو ...

چه عجیب 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹