2777
2789

خدا نکرده عزیزی از شما فوت کنه چه رسوم خاصی دارید تا قبل چهلم؟ برای چهل دعوتیه؟ اگه بله کیا؟

مخصوصا سر خاک رفتن ها به چه ترتیبیه؟ 

بله چهلم همه باید باشن از اقوام نزدیک تا دور و اشناها و همسایه ها و ...

سرخاک رفتن ترتیب عجیبی نداره اول آقایون فامیل میرن و بعدش برمیگردن دنبال خانوما و اونا رو هم میبرن .

مراسم خاصی قبل چهلم ندارن قزوینیا . فقط هر آخر هفته باید دوباره کل فامیل برن خونه مرحوم و ناهار و شام اونجا باشن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من کلی ساله تو این خانواده م هنوز بلد نیستم😐 این مقالات اینا تا سه تا شب جمعه میرند سرخاک مرحوم ولی نمی دونم پذیرایی ایناش چجوریه.

الان دور از هر خونه ای یه آدم نزدیک فوت شده، هی دارم سوپرایز میشم 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلی ساله تو این خانواده م هنوز بلد نیستم😐 این مقالات اینا تا سه تا شب جمعه میرند سرخاک مرحوم ولی ...

اره عزیزم تا قبل چهلم هر آخر هفته میرن 

از صبح میرن خونه مرحوم 

پذیرایی هاشون متوسطه ن خیلی تجملاتی نه خیلی ساده. 

صبحونه نمیدن اما چای و خرما و حلوا حتما هست .

ناهار و شام میدن که اکثرا یه مدل میدن بدون دور چین و خیلی ساده تو همون ظرف یکبار مصرف که آماده گرفتن میارن . قیمه یا نثار میدن اکثرا ‌.

پذیرایی هم بیشتر دختر و عروسا انجام میدن .

زنونه و مردونه هم جدا میشینن که تو مردا هم بچه های مرحوم و برادرزاده و خواهرزاده هاش پذیرایی میکنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره عزیزم. لااقل تا الان😅 خداروشکر.

نیلوشی جان منم دارم شیمی درمانی میشم.شما هورمون منفی هرتو مثبت بودی ؟؟هرسپتین می‌زدی ؟ایرانی یا خارجی؟؟؟برای منم دعا کن بزرگ شدن بچمو ببینم

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
نیلوشی جان منم دارم شیمی درمانی میشم.شما هورمون منفی هرتو مثبت بودی ؟؟هرسپتین می‌زدی ؟ایرانی یا خارج ...

من سه گانه منفی بودم عزیزم و هرسپتین نداشتم. 

ایشالا که این دوره سخت رو می گذرونی و به سلامت میرسی.

من سه گانه منفی بودم عزیزم و هرسپتین نداشتم. ایشالا که این دوره سخت رو می گذرونی و به سلامت میرسی.

هیو درمانی بعد شیمی و پرتو نداشتی ؟خداروشکر ک خوبی دیدن تاپیکت امیدوارم کرد انشالله منم بتونم تا ده سال بعدمو ببینم

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
هیو درمانی بعد شیمی و پرتو نداشتی ؟خداروشکر ک خوبی دیدن تاپیکت امیدوارم کرد انشالله منم بتونم تا ده ...

نه عزیزم درمان دیگه ای نداشتم فقط چکاپ های منظم. که الان سالانه شده. 

می دونم چی می گی. بچه های منم کوچیک بودند و به خدا می گفتم فقط بذار این دوتا رو بزرگ کنم و بی مادر نمونند 🥺

ایشالا که تو هم شفای کامل می گیری و بزرگ شدن و سر و سامون گرفتن بچه ت رو می بینی🩵