2777
2789
عنوان

بنظرتون چه روش هست که آدم بمیره ولی خودکشی حساب نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست
اینقدر امیدوارم بودم هنوز هم فکر میکنم دو روز دیگه میرم آزمایش میدم مثبت میشه

ببین خاله منم ۲۲ ساله داره تلاش میکنه ای وی اف کرد نشد اونم همچنان امیدوار بهش پیشنهاد سرپرستی گرفتن بچه رم دادیم ولی خب قبول نکرد فکر میکنه با طعنه وکنایه های بعدش چه بکنه البته یه شوهر گند دماغم داره 😒😒که اونم دلش نیست خیلی ام خرج کرد وجونش رو هم حسابی از جون انداخت به اصطلاح ولی خب نشد که نشد… یه جایی به بعد باید آدم کنار بیاد با یه سری کمبودها وگرنه تا آخر عمر رنگ آرامش نمیبینع 

39 سالمه دیگه چه زمانی دارم 😭

به خدا چند روز پیش یه برنامه نشون می داد خانم ۵۵ سالش بود بچه اش بدنیا امده بود بعد از ۳۰سال انتظار...

منم تعجب کردم....

خانمه تپل بود یکم اما سرحال..‌

نگران نباش هرچی خدا بخواد.

مشکل پسر خودشونه به شما ربطی نداره ..

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خاله منم ۲۲ ساله داره تلاش میکنه ای وی اف کرد نشد اونم همچنان امیدوار بهش پیشنهاد سرپرستی گرفتن ...

همسر من کلا با اسپرم اهدایی و رحم اجاره ایی مخالف بود

ولی امروز وقتی حال بدم رو دید گفت نهایت اسپرم میگیریم رحم اجاره میکنیم حتی از یه جایی بچه میاریم

همسرم مشکلی ندارم

خانواده همسرم خیلی.... 

بعضی از این بچه های پرورشگاه واقعا خوش قدم هستن

دوست همسرم همین که چندسال پیش دختربچه اوردن 

یهو مدیرکل یه سازمان خفن در تهران شددددد

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
به خدا چند روز پیش یه برنامه نشون می داد خانم ۵۵ سالش بود بچه اش بدنیا امده بود بعد از ۳۰سال انتظار. ...

ان شاء الله 

امیدوارم چند ماه بعد بیام تایپیک بزنم که مثبت شدم

همسر من کلا با اسپرم اهدایی و رحم اجاره ایی مخالف بودولی امروز وقتی حال بدم رو دید گفت نهایت اسپرم م ...

ببین همه ی تلاشتون رو بکنید ‌بسپارید به خدا اگه هم نشد دیگه بیخیالش باش با چیزهای دیگه خودت رو سر گرم کن به خدا بچه همه چیز نیس حال دلت رو خوب کن