2777
2789

کسایی که انتقال جنین هاشون منفی میشه چکار میکنن

من نفسم بالا نمیاد ولی نمیدونم چرا نمیمیرم؟ 

چرا من باید این همه سختی بکشم

هم سن و سالهام بچه هاشون عروس شدن دارن میرن دانشگاه من هنوز.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چطور میخوای مادر بشی وقتی در مواجه با نشکلات فکر خودکشی هستی؟

خیلی خستم

پوست دور نافم دیگه کبودی هاش خوب نمیشه

هایپر شدنهای بعد از تخمک کشی

زخم زبونهای دیگران

مشکلات دیگه زندگی

مگه میدونی من چی ها کشیدم دیگه توان ندارم ادامه بدم

روحا و جسما خستم

من چند نفرو می شناسم خیلی تلاش کردن نشدکه نشد ...

بلاخره یه بچه آوردن نگهداشتن الان بزرگترشدن ...خیلی زندکی خوبی دارن...واقعا ثواب کردن...خداهم روزیشون روبیشتر کرده...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
به جا اینکه خودتو بکشی یه بچه بیار بزرگ کن عزیزم البته من هیچی از شرایطت شما نمی‌دونم ونمی خوام قضاو ...

اینقدر امیدوارم بودم هنوز هم فکر میکنم دو روز دیگه میرم آزمایش میدم مثبت میشه

خیلی خستمپوست دور نافم دیگه کبودی هاش خوب نمیشههایپر شدنهای بعد از تخمک کشیزخم زبونهای دیگرانمشکلات ...

ب زور نمیشه از خدا چیزی خواست اگه قسمت باشه میشه نباشه نمیشه قرار نیس همه زندگیا مثل هم باشه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
اینقدر امیدوارم بودم هنوز هم فکر میکنم دو روز دیگه میرم آزمایش میدم مثبت میشه

چندسالته هنوز وقت داری نگران نباش

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
من چند نفرو می شناسم خیلی تلاش کردن نشدکه نشد ...بلاخره یه بچه آوردن نگهداشتن الان بزرگترشدن ...خیلی ...

من مشکلی با این کار ندارم خانواده شوهرم به شدت سنتی هستن و رو مخ

با وجود اینکه میدونن پسرشون اسپرمش صفره باز بعضی موقع ها یه چیزهایی میگن

ب زور نمیشه از خدا چیزی خواست اگه قسمت باشه میشه نباشه نمیشه قرار نیس همه زندگیا مثل هم باشه

همش میگم مصلحت خدا هر چی هست

شاید اگه میداد و بزرگ میشد و از دستش میدادم بیشتر از الان عذاب میکشیدم نه؟

با این حرفها خودمو آروم میکنم