برای منم آخر شش هفته نوشته که میشه شنبه هفته آینده
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچه اوله همینه بی تجربه ای منم باردارم ولی سونو قلب نرفتم ۱۱ هفته رفتم ان تی
خواهرچرا سنو قلب نرفتی
نابینایی در شب، چراغ به دست و سبو بر دوش، بر راهی میرفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمیبینی چراغ به چه کارت میآید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند
همه میگن ۸ هفته میرن سونو که قلب تشکیل شده باشه، نمیدونم چرا ما رو زودتر فرستادن
من سر دخترم تو شش هفته و چهار روز قلبش میزد و دیده شد
اینبار نمیدونم چرا زودتر نوشته ولی دلم میخواد برم ببینم چه خبره😅😅 نوبت هم گرفتم😊
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
احتمالا برای رد خارج رحمی فرستادتت و قلب مطرح نبوده