2777
2789
عنوان

اولین سونو بارداری

167 بازدید | 26 پست

من ۸ روز پریودم تاخیر داشت، آزمایش دادم و بتا ۳۱۰۰ بود

امروز دکتر برام سونو نوشت، رفتم گفت ۶ هفته س

ساک حاملگی دیده میشه ولی جنین دیده نمیشه و باید ۲ هفته دیگه دوباره برم سونو

خیلی نگران شدم💔یعنی بارداریم پوچه؟؟

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

برای منم آخر شش هفته نوشته که میشه شنبه هفته آینده

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم آخر شش هفته نوشته که میشه شنبه هفته آینده

همه میگن ۸ هفته میرن سونو که قلب تشکیل شده باشه، نمیدونم چرا ما رو زودتر فرستادن

بچه اوله همینه بی تجربه ای منم باردارم ولی سونو قلب نرفتم ۱۱ هفته رفتم ان تی

خواهرچرا سنو قلب نرفتی

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

همه میگن ۸ هفته میرن سونو که قلب تشکیل شده باشه، نمیدونم چرا ما رو زودتر فرستادن

من سر دخترم تو شش هفته و چهار روز قلبش میزد و دیده شد

اینبار نمیدونم چرا زودتر نوشته ولی دلم میخواد برم ببینم چه خبره😅😅 نوبت هم گرفتم😊

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اخه من نمیدونستم باید کی برم، دکتر گفت سریع برو

احتمالا برای رد خارج رحمی فرستادتت و قلب مطرح نبوده

ساک دیده شده یکی زودتر جنین تشکیل میشه یکی نه رنج الکی نخور من سر پسرم ۶ هفته معلوم نشد گفت پوچه سه ...

وای خداروشکر که اینطور بوده

انشالله برای منم دو هفته دیگه اینجوری باشه🥲

بچه اوله همینه بی تجربه ای منم باردارم ولی سونو قلب نرفتم ۱۱ هفته رفتم ان تی

کاش منم انقدر زود نمیرفتم

الان نمیدونم دو هفته چجوری باید صبر کنم🥲