2777
2789

ببینید خب خبر دارید که واقعا بیرون رفتن خرج بالا میخواد

ما بخاطر کار شوهرم اومدیم بوشهر

اینجا هم دوتا خانواده شمالی هستن (( دوتا داداش دوقلو و خانوماشون)) 

دوست خانوادگی هستیم همکار شوهرم هستن

چندبار خونه های هم رفت آمد کردیم در حد دوسه بار و همه چیز عالی پذیرایی خیلی خوب اونا اومدن ما سنگ تمام گذاشتیم ما هم رفتیم اونا خیلی خوب پذیرایی کردن...

خلاصه می‌خوام بگم چطور اگه قرار شد بریم بیرون هزرینه هارو تقسیم کنیم؟ شوهرم خجالت می‌کشه بگه. آخه ببینید دوستاش داداشن اونم دوقلو مطمئنن خیلی باهم راحت هستن .ولی ما که غریبه هستیم یکم سخته راحت باشیم در این مسئله. چندبار هم گفتن بیاید بریم بیرون حقیقت بخاطر همین مسئله بهانه اوردم.دوس دارم یا هرکس دونگ خودشو بده یا شماره کارت بگیره بعد پول رو پس بده. آخه چیزا گرونن ((((( اینم بگم ی بار با دوتاشون رفتیم بیرون کافه ما حساب کردیم و ۸۰۰ تومن شد برا ی ساعت)))) واسه همین نمی‌خوام تکرار شه مگر دوطرفه

چ کنم؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

@فوژان00 عزیزم لطفا بیا راه حل بده 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@پاییزغزل لطفا بیاید بگید چکنم

عزیزم خیلی راحت زنگ بزنید بگید میاید مهمانی دونگی بریم بیرون؟

بگید که ما با دوستامون مهمانی دونگی زیاد میریم اگر دوست دارید شما هم بیاید 

همین

من حتی با دوستام توی خونه هم قابلمه پارتی میگیریم هرکس یه غذایی میاره که به صاحبخونه فشار نیاد

خب ضایس مثلا همون بار اول ک میرید میشه یه تومن تقسیمش کنید دفعه دیگ صدرصد خودشون متوجه میشن ب نوبت حساب میکنن اونم چی شمالی جماعت ولخرررج

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

سلام دوست خوبم. 

میتونید راحت قبلش با هم صحبت کنید. 

هیچ اشکالی هم نداره. 

خجالت هم نکشید. 

مثلا سؤال کنید غذا رو چجوری بیاریم بهتره؟ 

مثلا ممکنه یکی برنج بیاره ، یکی جوجه و ...

یا اگر می‌خواهید از بیرون بخرید ، باید همه متوجه بشن که شراکتی هستش. 

چند وقت پیش یکی از دوستان ما با چند تا خانواده رفتن سفر. 

حتی برای چادر و کیسه خواب و ... هم قبلش صحبت کردن که هر کسی هر چیزی میتونه بیاره و به یک خانواده فشار نیاد.

همه مراعات کردن و از سفرشون هم خیلی راضی بودن. 

خیلی قشنگ وقتی دور هم بودید یه بار بگید به نظرتون کجا بریم؟

بعد مثلا وقتی پیشنهاد دادن بگید یه جا بریم یه جیبمون بخوره 

یا مثلا نفری چقد میوفته؟

بعد مثلا بگید خب اینجوری خوبه مثلا سهم هر خانواده میشه ۵۰۰ آره اینجا خوبه 

درباره ش خیلی راحت حرف بزن انگار همیشگیه 

اگه خوششون نیاد نمیان دیگه 

اگرم یکیشون برگشت گفت نه بریم مهمون من .بگید این جوری ما راحت نیستیم 

اگه هر کی سهن خودشو حساب کنه به همه خوش میگذره و به یکی فشار نمیاد 

و همیشه میتونیم رفت و آمد کنیم

خیلی قشنگ وقتی دور هم بودید یه بار بگید به نظرتون کجا بریم؟بعد مثلا وقتی پیشنهاد دادن بگید یه جا بری ...

کاش رک بودم و میتونستم بگم

نمی‌دونم چرا فقط حرص میخورم و هیچی نمیگم

واسه همین همیشه رابطم با بقیه کم هست چون روم نمیشه بگم

شوهرمم ک از من بدترررر