2777
2789

چند روز پیش واسم پیام اومد ک 2میلیون برنده شدم به همراه 1گوشی سامسونگ

بهم زنگ زدن که جایزه ات رو ک پستچی آورد درب منزل بهش 69 بده.

جایزه ات مبارکت باشه و به خوشی استفاده کنی.

ما ک باور نکردیم حقیقت داشته باشه.

شماره طرف رو سیو کردم

امروز پست چی بسته رو واسم آورد

داخل جعبه چندکاغذ بیهوده بود و بجا گوشی،یه جا سویچی

کثافتای آشغال اینجور پول روفی میکنن.

بسته ازتهران بود.

گفتم اطلاع رسانی کنم گولشو نخورید اگه واسه خودتون یا اطرافیانتون پیش اومد

شوهر منم پارسال تو یه مسابقه۵۰۰ هزار برد البته مسابقه رادیویی بود گفتن یه هفته ای جایزت ارسال میشه هنوزه هنوزه منتظر جایزه ایم😐😐تازه بخاطر یه مسابقه کل فامیلو دعوت کردیم شام خونمون همه جمع بودن تا تو مسابقه کمک شوهرم کنن برد ولی جایزه ندادن😩😩

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

وقتی میگن 69تومن بده معلومه دروغه ادمی که گوشی و دوتومن جایزه میده 69تومن پول پستو نمیده میگفتین از 2تومن 69تومنو بردارین بقیه شو بدین اینا همه کلاهبرداین از دم 

یه همسر یه مادر اگه خدا قبول کنه کمی هم مشاور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی عوضش چندماه پیش یه پیاده روی رفتیم اونجا قرعه کشی کردن یه دوچرخه۸۰۰ هزار تومنی برام در اومد همونجام دادن😜

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

اینو یجا خوندم:

زنگ زدن گفتن یه لپ تاپ و تلویزیون و یه سشوار برنده شدین چهل تومن واریز کنید جایزه تونو بفرستیم

منم گفتم بجا چهل تومن سشوارو بردارید بقیه رو بفرستید😂😂

گوشیو قطع کردن😒😒

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔