2777
2789
چرا اینقدر ناامیدی عزیزمکی از آینده خبر داره. از لحظه هات لذت ببرمگه کار برادرتون چیه؟

ررادرم ناراحتی اعصاب داشت البته بگم معتاد و اینا نبود پدر مادرم و کشت یه بلر دختر عموم گفت کسی تو رو نمی گیره چون داداشت این کار و کرده از حرفش ناراحت شدم ولی گویا انگار راست گفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببله متاسفانه

ای وای 

خیلی اتفاق تلخی بوده خیلی متاسف و ناراحت شدم عزیزم

اما به شما ربطی نداره که بخواین قربانی این اتفاق باشین

شما مستقل و تنها زندگی میکنید؟ 

نمی تونین در شهر دیگه ای برین؟ یا مهاجرت کنید؟  

همیشه راهی هست تو رو خدا ناامید نباشین 

ای وای خیلی اتفاق تلخی بوده خیلی متاسف و ناراحت شدم عزیزماما به شما ربطی نداره که بخواین قربانی این ...

مردم گاهی عقلشون تو چشاشون هست خودم دختر مستقلی هستم اره تنها تو خونه پدری زندگی میکنم مهندسی کامیپوتر خوندم و در همین حیطه کار میکنم خیلی تلاش کردم سر پا باشم اما منم ادمم گاهی کم می یارم

مردم گاهی عقلشون تو چشاشون هست خودم دختر مستقلی هستم اره تنها تو خونه پدری زندگی میکنم مهندسی کامیپو ...

حق داری عزیزم. واقعا باعث افتخاره که سر پا شدی. و قدرتمند دادی زندگی میکنی

مردم گاهی عقلشون تو چشاشون هست خودم دختر مستقلی هستم اره تنها تو خونه پدری زندگی میکنم مهندسی کامیپو ...

مردم همیشه قضاوت می‌کنند

خودتو و زندگیتو و عاقبت بسپر به خدا 

انشالله لایق باشم امشب هم نماز شب بخونم خیلی برات دعا میکنم خواهرم 

انشالله روزهای پیش روت جبران تمام رنجهای گذشتت باشه 

انشالله یه فرد لایق نصیبت بشه یه همراه خوب

مردم همیشه قضاوت می‌کنندخودتو و زندگیتو و عاقبت بسپر به خدا انشالله لایق باشم امشب هم نماز شب بخونم ...

ممرسی عزیز دلم قربون قلب مهربونت ان شالله بخت توام به خوشی باز بشه

خخود منتو این حادثه بودم گاهی میگم کاش منم زنده نمی موندم

چرا عزیزم؟ 

شما عمرتون ادامه داشته. و خواست خدا بوده

ما هم می‌میریم یه روز

خدا را شکر که بیرون اومدی از این اتفاق و الان نفس میکشی

میدونم تو شرایط شما هر کسی باشه خسته میشه درکت میکنم 

ولی امید را هیچ وقت از خودت دور نکن. ادم با امید میتونه ادامه بده فقط. 

خودمم گاهی کم میارم. فقط امیده که نگهم داشته. 

درست میشه عزیزم. بعد هر سختی آسونیه