2777
2789
عنوان

عقدم

158 بازدید | 19 پست

سلام

الان نزدیک ده ماهه عقدم خیلی زیاد با همسرم بحث و دعوا میکنیم

دعواهامون طولانی نیس حداکثر سه روز قهر بوده اکثرا هم چن ساعت

ولی دیگه دارم میترسم!نمیدونم این دعواها طبیعیه یا نه؟سر همه چی با هم اختلاف نظر و سلیقه داریم

قبل از عقد چه مدت باهم در ارتباط بودید در جهت آشنایی؟مشاوره رفته بودید؟بیشتر سر چه مسائلی بحث و دعوا ...

شش ماه 

نه مشاوره نرفتیم

تو دوران اشنایی خیلی اوکی بودیم ولی بعد عقد اختلاف نظرات شروع شد

بیشتر بحثامون سر رسم و رسوماته سر پول و قسط و بدهی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شش ماه نه مشاوره نرفتیمتو دوران اشنایی خیلی اوکی بودیم ولی بعد عقد اختلاف نظرات شروع شدبیشتر بحثامون ...

ببین اگه سر پول و قسط هست باید‌واقع بین باشی و با توجه به درآمد و‌وضع مالی همسرت توقع داشته باشی و‌ خودت و‌همسرت رو با بقیه مقایسه نکنی رسم‌و‌رسومات هم همینطور متاسفانه بعضی از خانواده ها حالا به هر دلیلی (لزوما دلیلیش بی پولی نیست دیدم که طرف میلیارد بوده اما هییییچ رسمی از شب یلدا بگیر تا عیدی ها هیچ کدوم رو برای عروسش برآورده نکرده)رسومات رو‌انجام نمیدن‌و‌واقعا یک بار بحث دوبار بحث دیگه هر بار بخوابی سرش بحث کنی آخرش خودت کوچیک‌میشی وقتی نمیفهمن با اصرار و بحث هم نخواهند فهمید

ببین اگه سر پول و قسط هست باید‌واقع بین باشی و با توجه به درآمد و‌وضع مالی همسرت توقع داشته باشی و‌ ...

مثلا ما رسم داریم شب عید یه تیکه طلا برا عروس میبریم ولی ایشون میگه تازه خونه خریدم پول ندارم در حالی که مامانش کلی طلا داره میدونم میتونه حداقل یه چیز کوچیک از اون بگیره ولی همچین کاری نمیکنه از اونطرف اگر نیارن مطمئنم تا سالها مادرم میخواد خفتم بده که دیدی فلان کار نکردن .بعد ده ماه از عقد مامانم همش میگه فلان کار برا عقدت نکردن و خیلی حرص میخوره نمیدونم باید چیکار کنم واقعا😔

مثلا ما رسم داریم شب عید یه تیکه طلا برا عروس میبریم ولی ایشون میگه تازه خونه خریدم پول ندارم در حال ...

اشتباه از مادرتون هست نباید به شما بگن من به خدا طرف میشناسم مادره شیش کیلو طلا داره یه تیکه طلا تو سه سال عقد برای عروسش نیاورد از مادر نباید توقع داشته باشید از خود پسر توقع داسته باشید در ضمن همسر شما داره برای زندگیتون تلاش میکنه خوبه طلا بخره بعد که رفتید سر زندگیتون همه رو بفروشه؟اینچیزها خیلی خوبه ولی به شرطی که زورکی نباشه و طرف با عشق و دل این کارها رو انجام بده اوقات خوش نامزدیتون رو سر این مسائل خراب نکنید.بعضی خانواده ها برای عروس خیلی کم‌کاری میکنن متاسفانه اما بحث های شما هم واقعا مشکلی رو حل نمیکنه و فقط اعصاب و اوقات خودتون رو تلخ میکنه عزیزم،خودتون فکر میکنید چرا خانواده اش طلا کادو نمیدن؟عروس دیگه ای هم دارن؟سنتی ازدواج کردید؟سر عقد چیزی دادن؟

اشتباه از مادرتون هست نباید به شما بگن من به خدا طرف میشناسم مادره شیش کیلو طلا داره یه تیکه طلا تو ...

برا تولدم و اینا سکه پارسیان دادن 

سرویس طلا برا عقد خریدیم پدر و مادرشم یه جفت النگو سر عقد بهم دادن ولی من ناراحتیم از اینه که اگر عید یه تیکه طلا نده چجوری جواب خونوادم بدم😔من حتی حاضرم فقط جلو مادرم یه تیکه طلا بده بعدم لازم داشت بفروشه ولی میگه نمیتونم

خودمم تو خرید خونه کمکش کردم به خاطر همین مادرم فکر میکنه دیگه باید خیلی برام سنگ تموم بذارن🥲

برا تولدم و اینا سکه پارسیان دادن سرویس طلا برا عقد خریدیم پدر و مادرشم یه جفت النگو سر عقد بهم دادن ...

مادرتون دلخور هم باشن نباید به روی شما بیارن واقعا ،با ازدواجتون موافق بود مادرتون؟