2777
2789
عنوان

خانم های اصفهانی میشه بیایید

262 بازدید | 31 پست

سلام دوستان،اگه خواد بخواد ما دوهفته ی دیگه می خواییم بریم حج عمره .من و همسرم سالهاست که خارج از ایران زندگی می کنیم خیلی هم فامیل رو نمی بینیم شاید هر چند سال یه بار .الان مادرم می گه از حج برگشتید ولیمه بدید و فامیل رو دعوت کنیم و ....من نظرم اینه که به جاش پول بدیم گوشت بدن به مناطق کم برخوردار .

به نظرتون تو فرهنگ اصفهانی خیلی بد هست که کسی بره حج و ولیمه نده؟ 

شما ک اصفهان نیستی ک میخاد بفهمه ولیمه دادی ب خارجی ها یا نه اره کمک ب فقرا بهتره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصفهانی نیستم ب نظرم کار قشنگیه تو ذهنتون اما فامیلو دور هم جمع کردن در این شرایط بی عاطفگی بنظرم خیلی ثواب داره ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

چرا دیگه ،ما با کاروان ایران می ریم حج و بعدش تا دو هفته تا اواسط عید نوروز ایران می مونیم

اگه بخوای ولیمه بدی فک کنم باید سوغات هم بدی ؟ اگه سوغات بیاری اونام مجبورن برات کادو بیارن ک شاید یکی راضی نباشه و مجبوره بخاطر دعوتی بیاره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اگه بخوای ولیمه بدی فک کنم باید سوغات هم بدی ؟ اگه سوغات بیاری اونام مجبورن برات کادو بیارن ک شاید ی ...

می دونی اصلا نمی خوام سوغاتی بخرم ،ما واسه خانواده ی خودمون که کم جمعیت هست هرسال که میاییم ایران سوغاتی میاریم اما واسه بقیه فامیل اصلا حتی درست نمی شناسمشون. 

آره پشت سرشون میگن زورشون داشت اولم میان خونه مامانتون تا سه شب بعدش تالار یا خونه میگیرید زنگ میزنی ...

یعنی قبلش هم باید با فامیل خداحافظی کنیم؟ چی می گن موقع خداحافظی؟ ما ۳ روز قبل از اعزام وارد ایران می شیم و با کاروان ایران می ریم .خیلی وقتی نداریم .

اگه کسی خداحافظی نکنه اما وقتی برگشت به فامیل بگن بیایید ولیمه ،خیلی حرکت عجیبی هست؟

می دونی اصلا نمی خوام سوغاتی بخرم ،ما واسه خانواده ی خودمون که کم جمعیت هست هرسال که میاییم ایران سو ...

خوبه منم یبار رفتم مشهد برا هیچکس سوغاتی نیوردم و اعلام کردم کسی کادو برام نیاره ولی بعضی از فامیلامون ک مشهد کربلا یا حج میرن کلی شال و جوراب میارن درعوضش باید پتو ببریم براشون

آره پشت سرشون میگن زورشون داشت اولم میان خونه مامانتون تا سه شب بعدش تالار یا خونه میگیرید زنگ میزنی ...

بنظرم خرج الکی 

خوبه منم یبار رفتم مشهد برا هیچکس سوغاتی نیوردم و اعلام کردم کسی کادو برام نیاره ولی بعضی از فامیلام ...

اصلا واسه یکی مثل ما کادو اوردن عجیبه!چون مثلا پتو بیارن ما اینو همونجا تو ایران می زاریم.

خوبه منم یبار رفتم مشهد برا هیچکس سوغاتی نیوردم و اعلام کردم کسی کادو برام نیاره ولی بعضی از فامیلام ...

مشهد و کربلا شاید سال های خیلی قبل مردم سوغاتی میاوردن اما الان فک نکنم دیگه.