2777
2789
عنوان

پرورش کودک باهوش

3343 بازدید | 63 پست

سلام ماماناى عزيزى که به فکر هوش و خلاقيت بچه ها تون هستين بياين نظراتونو درباره تربيت بچه هاتون که تو خونه تنهان و خواهر و برادرى ندارن تا باهاش بازى کنن بگين دختر من سه سالشه و خيليم تنهاست و فقط تلوزيون نگاه ميکنه من نميدونم بايد چى کار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم بازياي فكري و پازل خوبه ولي كلا زياد از الان نحواه اموزش بدي سعي كن بچه بازي كنه ولي خب بازياي خلاقانه و جالب كه هوشو پرورش بده همين تي وي هم اگه ميبينه سعي كن چيزايي بذاري كه جنبه پرورش هوش داشته باسه 

١ درصد فك كنين سركاريه!

من باهاش نقاشی میکشم اعضای بدن صدا ی حیوانات با اسباب هوشی باهاش بلزی می کنم حتی باهم غذا درست می کنیم باه کارتون مناسب سنشو میبینیم پازل درست میکنیم خمیر بازی میکنیم بعدددد خاله بازی میکنیم باهم تماز میخونیم کتاب داستان میگیم و... کلا باهم خوشیم 

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 

ببرش . پارک. دنیای بازی . خونه همسایه  که دختر داره یا کسی رو بیارش پیشش . یا بزارش مهد . دختر منم تنهاس و همش پای تلویزیون بود . و کم حرف میزد 

چون تلویزیون هوش و خلاقیت بچه رو کم میکنه  چون فقط داره نگاه میکنه بچه باید بازی کنه تا رشد کنه . دختر منم ۳سالشه گذاشتمش مهد . تا خونه هستم بیکار باشم میبرمش بیرون . جایی با کسی بازی کنه . خونه فامیل که دختر دارن . الان بهتره. یکی دیگه هم آوردم که از تنهایی دربیاد .

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

تلویزیون بده ‌.کارایی کن ک خلاقیتشو پرورش بدی خمیربازی لوگو بازی نقاشی .دختر منم سه سالشه شعر یادش میدم  رنگارو .اشکال و جدیدا مثلت و یاد گرفته تو خیابون هرجا ببینه میگه مامان مثلت .حتی ذوزنقه ام یاد گرفته ک واسه خودمونم خیلی عجیبه .. مثلا ی صفحه بر میدارم پره ادم و قاشق و توپ و گل میکشم .میگم همه گلارو خط بزن .بعد همه قاشقارو .ب همین ترتیب .یا با لوگوهاش ک رنگیه میگم فلان رنگ و بزار تو دستم یا بزرگترین رنگ صورتی و بده یا کوچکترین لوگو قرمز بده یا کنار هم بچینشون از اینکارا دیگه .تلویزیونم فقط وقتایی ک بهونه بگیره میزارم ببینه حتی اگرم اصرار کنه توجه نمیکنم میگم بازی کن الان ساعتش نیست 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

پسر من سه سالش تمام شدهص

. نقاشی میکشه، رنگ امیزی می کنه، اجر بازی، پازل کار می کنه.

دیروز نمی خوابید اعصابم داغون بود فرستادمش رو تختش دو تا کتاب داستان هم دادم دستش. با خودش حرف میزد یه چیزایی می گفت بعد کتاب ها رو گذاشت زمین گفت تموم شد!!!!!!

من و همسرم مثل افسرده هاییم زیاد بازی نمی کنیم من یه بچه کوچیک هم دارم که انرژی برام نزاشته.با بابام خیلی بازی می کنه. بابام مهمون داشت پسرم بابام رو صدا میکنه میگه به دوست هات بگو برن ما خر سواری کنیم 😅😅😅😅😅

تلویزیون بده ‌.کارایی کن ک خلاقیتشو پرورش بدی خمیربازی لوگو بازی نقاشی .دختر منم سه سالشه شعر یادش م ...

دخترم منم ۳سالشه . دایره مثلث . ذوزنقه لوزی نسطتیل و مربع رو یاد گرفته . رنگا رو یکی یکی میگه . اعداد تا ۱۰ رو به انگلیسی میگه حروف الفبای انگلیسی رو میگه . کلی شعر بلده . همشو خودم باهاش کار کردم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
من باهاش نقاشی میکشم اعضای بدن صدا ی حیوانات با اسباب هوشی باهاش بلزی می کنم حتی باهم غذا درست می کن ...

دنيا جان دخترت تنهايى خودش بازى نميکنه هميشه بايد خودت باهاش بازى کنى 

مگه تو اين سنم بازى فکرى هس ميشه بگين از کجا و چى خريدين 

از کتاب فروشیها از بعضی اسباب بازی فروشیها دنیای کودک خودت باهاش باییید بازی کنی حتی با بازی فکری چون تنهاس نباید احساس تنهایی کنه من اصلا اجباری نمیبینم که بچمو ببرم خونهی اینواون که بازی کنه چون الان زووود همه چیزو یاد میگیره اکثر دورو بزیامونم بی ادبن خودم باهاش بازی میکنم 

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر