2777
2789

حدود دو هفته اس این مشکل پیش اومده، یا منتشر نمیشه یا گاهی  حتی تا ۱۰ دقیقه هم طول میکشه.

@niniyar‍ 

توی قسمت ارتباط با ما هم پیام دادن گفتن درست میشه. اما هیچ خبری نیست.

مدل جدید تعلیق هست آیا؟

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

@niniyar‍ 

@ازسارابپرس‍ 

سلام. میدونین مشکل کاربری من چیه که کامنت هام دیر منتشر میشه؟

حتی همین تاپیک هم نیم ساعت دیرتر ثبت شد :/

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar‍ @ازسارابپرس‍ سلام. میدونین مشکل کاربری من چیه که کامنت هام دیر منتشر میشه؟حتی همین تاپیک ه ...

🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡

سلام

کاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بقیه نه.

تک تک پست و تاپیک کاربران جدید رو دارن چک می کنن به خاطر همین دیر منتشر میشه.

چیزی اصلا اعلام نمی کنن تا چند وقت قراره چک بشین.

برای بقیه ی کاربران این طوری نیست.

کاربرانی که خودشون به مشکل خوردن و براشون میگه مطلب شما به زودی منتشر می شود ⬅️ اعلان هاشون برای ما هم باز نمیشه و صفحه ی  خطای ۴۰۴ میاد ❗️❗️❗️❗️

❌️ اعلان ریپلای آن کاربران باز نمیشه و صفحه ی خطای ۴۰۴ میاد.

⚠️ اعلان تگ بعضی وقت ها باز میشه بعضی وقت ها نه😐

✅️ اما اعلان لایک آن ها باز میشه.

اعلان ریپلایتون که باز نمیشه.

هر جا روی پست هرکس ریپلای کردین لایک ❤️ هم بکنین تا با آن پست لایک بشه فهمید کجا حرف زدین.

🟣🟣 کاربرانی که توی بهمن یا دی ثبت نام کردن یا آن هایی که تعداد پست هاشون کم هست یا ... ⬅️ اگر دیدین کسی جوابتون رو نداد نارحت نشین❗️ ⬅️ چون اصلا اعلان شما برای ما باز نمیشه ❗️❗️❗️

پست همدل:

"به علت پایش محتوا، محتوای درج شده توسط شما با کمی تاخیر منتشر میشه.بنابراین نگران انتشار محتوای خود نباشین..."

🔍🔍🔍

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar‍ @ازسارابپرس‍ سلام. میدونین مشکل کاربری من چیه که کامنت هام دیر منتشر میشه؟حتی همین تاپیک ه ...

برای تگ کردن   

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید‌ ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

مثال:

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ مونا_تهرانی

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡سلامکاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بق ...

عزیزم ممنون ازتون

عزیزم ممنون ازتون

خواهش می کنم.

💚💚💚

🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡🟠🟠🟠🟡سلامکاربرانی که دی و بهمن معمولا عضو شدن این مشکل رو دارن بق ...

برای منم از وقتی اومدم سایت همینه 

خیلی بده نمی‌تونم همون لحظه کامنت بذارم و با تاخیر میاد 

و تا کی ادامه داره ؟؟؟؟؟

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

برای منم از وقتی اومدم سایت همینه خیلی بده نمی‌تونم همون لحظه کامنت بذارم و با تاخیر میاد و تا کی اد ...

سلام

از niniyar باید بپرسین. جزء مسائل امنیتیه سایته. 

ببینین من دقیق می دونم برای شما چه روزی درست میشه اما نمی تونم بگم.