2777
2789
عنوان

کم محلی خانوادم به نامزدم

343 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من به تازگی نامزد کردم و خانواده مادریم و خواهر و برادرم نسبت به نامزدم کم محلی میکنن‌. با اینکه بسیار زیاد ایشون احترام میذاره و دوستشون داره. همین باعث میشه خیلی ناراحت شم. به نظرتون چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنن یعنی؟شاید تو حساس شدی

نه بقیه هم متوجه شدن. وقتی میاد خونمون باهاش صحبت نمیکنن و چون از قبل بقیه مخالفت کرده بودن اما من روی انتخابم مصمم بودم دیگه رفتار خوبی از خودشون نشون نمیدن حتی خالم‌

بعدها میفهمی ک بهترین کارو میکردن

بارها با مادرم بخاطر لین پسره عن دعوا کردم ک باهشا صمیمی بشن

الان مث سگ پشیمونم 

اخه دعوا با خانواده ب خاطر ی پشگل ک بعدا قراره خانوادش ذلیل دعواهلت بشن

نه بقیه هم متوجه شدن. وقتی میاد خونمون باهاش صحبت نمیکنن و چون از قبل بقیه مخالفت کرده بودن اما من ر ...

خالت خیلی بیخود میکنه وااا چجور بهشون اجازه میدی ...مقصر پدر مادرتن که نامزدتو کوچیک کردن

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

منطقی حرف بزن خانواده منم دقیقا اینجوری یعنی کلا تو این 5 ماه نشون خانواده شو که اصلا دعوت نکردن خودش هم کلا یکبار اومد خونه ما شام یکبار اومد عیادت مامانم بابام تو جمع بهش گفت این چیه لباس مشکی میپوشی خودت‌ سیاهی شبیه معتادها میشی  من به داداشم گفتم آره اینجوریه بابا این رفتار می‌کنه داداش متوجه شد که من ناراحت شدم خیلی با بابام حرف زد که اونم بار دوم داداشم خودش دعوتش کرد بهش گفته بود بیا الان خداروشکر داداشم خیلی بهتر شده باهاش اون سری رفته بود سفر واسش سوغاتی آورده بود بابام یکم بهتر شده ولی همچنان گارد خودشو داره البته پدر من هنوز راضی نیست از اول مخالف بود 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بعدها میفهمی ک بهترین کارو میکردنبارها با مادرم بخاطر لین پسره عن دعوا کردم ک باهشا صمیمی بشنالان مث ...

خب چرا؟ 

نامزدم خیلی پسر موجه و مودب و با شخصیتی هست. مشاور هم تاییدمون کرد.

واضح به مامانت بگو اگه سختتونه بگید ما بیرون همو ببینیم نیاد خونه ولی حق ندارید اینجوری باهاش برخورد ...

چون بقیه مخالفت کردن از اول خیلی دارن بد برخورد میکنن و باعث میشه من سر به زیر شم🥺