2777
2789
عنوان

مادرم نمیزاره برم بیرون🙄💔

181 بازدید | 10 پست

سلام دوستان لطفاً یه راحلی بدید تورو خدا خسته شدم کاش بمیرم از دست شون نمیدونم راحلش خودکشیه یا چی اول اینکه بگم پدرم اعتیاد داره ما حسابش نمی کنیم میخوام برم بیرون چه دفعه خونه هم دیگه با دوستام رفت آمد داشتم یعنی خودم ن خانوادگی یبارم دعوت شوم کردم ولی دلش گرم نشدد دوستام واقعا خوبنن از راهنمایی باهم بودیم ولی بروز اجازه نگرفتم آماده شدم رفتم دلمو خون مرد از بس زنگ زد حداقل با ملایمتم حرف نمیزنه از پشت گوشی جیغ داری نمیایی اولین آخرین بارت باشه هزارتا چرت پرت قطع کرد آبروم رفت:)))بهش گفتم بهم اعتماد نداری؟گفت بحث اعتماد نیست فایده نداره در حالی ک پیش پسرا نمی‌ریم فقط دروهمی ۴نفرمون چیکار کنممم داره گریم میگیره 💔

چن سالته

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاشون صحبت کن منم قبلن ک سنم کم بود انچنان اجازع بیروت نداشتم الان ک ۲۳ سالم شده هر جا دلم بخاد میرم تازه دوست پسرم ک قراره نامزدم بشع با خانوادم همه میریم مسافرت😂😂😂😂

16

سلام😑🖐

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید!                           اگه میبینی بعضی از کلماتم نقطه ندارن بخاطر کیبورده... چون با گوشیم نیومدم سایت🚶‍♀️