2821
2789
عنوان

چطور این پسرو جذب کنم تا عاشقم بشه؟

5301 بازدید | 16 پست

این آقایی که توصیفش میکنمو تجسم کنید. یه پسر 32-33 ساله بسیار بسیار منطقی باایمان اهل نماز و روزه, با اینکه خیلی مهربونه ولی با غیر خانوادش کمی سرسنگین و ظاهرا مغروره, با اینکه خیلی خوش هیکل و جذابه ولی اصلا اهل دختر بازی نیست و هیچ دختری جرات نمیکنه سمتش بره کلا مدلش مردانه ست, مدیر مدرسه هست و از صبح تا عصر که برگرده خونه یه دیقه هم گوشی دستش نمیگیره و توی کارش خیلی جدی هست, فقط روزی نهایتا دو سه ساعت در ارتباطیم اونم اکثرا غیر حضوری و با چت یا تلفنی.. چت ها و صحبتامون هم خیلی رسمی هست و فقط سوال میپرسه ازم. نهایت شوخیش اینه که بهم بگه کوچولو موچولو 😝 چندسال قبل یه نامزدی به هم خورده داشته و از اون به بعد با هیچ دختری در ارتباط نبوده و من اولین دختری ام که بعد سالها باهاش آشنا شده. آشناییمون خیلی اتفاقی توی یه جمع دوستانه بود و فعلا رسمی نشده. نظرشو در مورد خودم نمیدونم فقط بهم میگه چهرت بهم خیلی آرامش میده. چندبار هم گفته از اینکه ظریف هستم و رفتارم زنانه ست خوشش میاد. چون نامزدیش قبلا به هم خورده الان متوجهم که خیلی احتیاط میکنه و نمیخواد تصمیم اشتباهی بگیره.

حالا من چطور این پسرو جذب خودم کنم چیکار کنم عاشقم بشه؟؟ درسته اول اون پیشنهاد آشنایی داده ولی نگرانم نظرش عوض بشه. خیلی به دلم نشسته, مرد زندگیه, همه اون چیزی که از یه مرد میخوامو داره. 

وقتایی که صحبت میکنیم چیا بگم بهش که کم کم بهم علاقه مند بشه؟؟ تورو خدا هر راهی به ذهنتون میرسه بگید.

ما را دفن کردند, نمی دانستند که ما بذر بودیم..

البته اینم بگم که اون نمیدونه من تا این حد مشتاقم. فقط یه بار نظرمو در مورد ظاهرش پرسید و منم گفتم جذاب و خوش تیپی. نه اینکه خودمو بگیرم, ولی ابراز علاقه هم نکردم و جوری رفتار میکنم که اگه جدا بشیم هم ناراحت نمیشم. در حالیکه اصلا اینطور نیست و خیلی خیلی به دلم نشسته.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون گفته كوچولو موچو لو شما هم گفتى خوش تيپ و جذاب ديگه به نظر بگى عزيزم من مشتاقتم موردى نداره خوووو صميمى شدين ديگه مگه نه؟

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

هیچ تلاشی برای جذبش نکن. مصنوعی میشه نتیجه عکس میگیری. فقط سعی کن بیشتر بشناسیش خودتو وابسته اش نکن

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
بفهمه قصدت ازدواجه فرارمیکنه

نه اینطور نیست قصدش ازدواجه. اتفاقا من چند مشکل برا ازدواج دارم بهم گفت بذا آشنا بشیم اگه خواستیم ازدواج کنیم خودم اون مشکلاتو حل میکنم. اصلا دنبال دوستی نیست به هیچ وجه. یه زمان تعیین کرده گفته تا فلان موقع صحبتامونو کنیم یا میام خواستگاری یا اگه جور نبودیم جدا بشیم.

مثل شوهر منه دوس داره لفتش بده الانم خرید میریم همیشه کل بازارو باید بگرده حتی اگه اولین مغازه جنس دلخواهشو داشته باشه. منکه شوهرم ترسید از دستم بده زودی رفت با بابام حرف زد چون همزمان باهاش خواستگار دیگه هم اومد وگرنه حالا حالاها کشش میداد. 

بسته به طرفت داره ....من که از شوهرم خودم خواستگاری کردم خدایی هیچوقت هم به روم نیاورد حتی وقتی بهش میگم میگه کی گفته من خودم میخواستمت خودم اومدم جلو و خواستگاری کردم  

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز