2777
2789

وقتی از نظری خوشتون نیومد نباید فوری عصبانیتتون رو با نظر دادن تخلیه کنید.

دیشب یه تاپیکی زده بودم با عنوان «چرا نمیشه زنها رو راضی نگه داشت» و گفته بودم حساسیت بالای زنها، جزئی نگریشون، توقعات غیرمنطقی و رفتارهای بدشون دلایل این نارضایتی هست و مقصر اصلی خود زنها هستن که تقریبا با همه مشکل پیدا میکنن: از بچه خودشون بگیر تا پدر و مادر خودشون، خانواده همسرشون، همکار و رفیق و همسایه و...

دیشب خسته بودم و گفتم امروز میرم نظرات رو میخونم که دیدم تاپیک تعطیل شد!

ظاهراً اون خصیصه بدرفتاری و انتقادناپذیری، اینجا هم خودش رو نشون داده.

قبل از هر عکس العملی چند دقیقه فکر کنید لطفاً!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم کمی قبل نظر دادن کمی تامل کنید

فکر نمیکنید بخشی از این مشکل داشتن و خسته بودن از همه دلیلش نبود حمایت مرد تو زندگیشه؟؟

فکر نمیکنید حق ندارید تمام زن ها رو مثل هم ببینید؟؟

فکر نمیکنید بهتره یه نگاه هم به هم جنس های خودتون بندازید؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

هر زنی غر زده یعنی توسط شوهرش درک نشده و از نظر احساسی خلا داره نه بخاطر اینه حساسه و گیر میده و ریز بینه ، ریز بینی ربطی به جنسیت نداره یه صفت شخصیتی ایه شمام یکم از منبرت بیا پایین علامه

میدونی همه اینا درست ولی سر منشا از کجاست. بی سوادی در رابطه. درک نشدن نادیده گرفته شدن‌ کمبود محبت و عشق و علاقه. قبول داشته باشیم یه قسمت بزرگیش به اینا ربط داره.

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰