2777
2789
خیلی ممنونم.دکترم بعد از چندماه یهو حرفشو عوض کرده و گفته طبیعی.بعد اونجا تشکیل پرونده بدم تاریخ معی ...

ببین یه جلسه برو ویزیت تو درمانگاه همون بیمارستان، تا دکتر مربوطه بهت هم وقت بده، هم نامه برای پذیرشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه جلسه برو ویزیت تو درمانگاه همون بیمارستان، تا دکتر مربوطه بهت هم وقت بده، هم نامه برای پذیرش ...

آره همین امروز میرم،اگرم نبودن باز فرداصبح

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

مگه ای وی اف انجام ندادی دکتر من که تاکید داره به سزارین ای وی اف نه طبیعی

بله دکتری که پیشش آی وی اف کردم به دلایلی منو فرستاد پیش یکی دیگه از همکاراش برای مراقبت بارداری و زایمان،حالا ایشون اینجوری بهم گفته.

فکر کن آی وی اف هستم،فشارخون دارم،نامه دکتر قلب دارم،فوبیا هم دارم باز دکترم حرف خودشو میزنه

بله دکتری که پیشش آی وی اف کردم به دلایلی منو فرستاد پیش یکی دیگه از همکاراش برای مراقبت بارداری و ز ...

نه عزیزم گوش نکن من خودم ای وی اف انجام دادم دیدم خانوم های باردار تاکید دکتر فقط سزارین 

نه عزیزم گوش نکن من خودم ای وی اف انجام دادم دیدم خانوم های باردار تاکید دکتر فقط سزارین

قصد ندارم دیگه برم پیشش عزیزم.امروز میرم بیمارستان اگرم لازم شد چندتا مطبم سر میزنم