2777
2789

سلام.من از اول بارداری زیرنظر دکترم چون آی وی اف بودم.البته به دلایلی یکی دوتا دکتر عوض کردم اما الان نمی‌خوام پیش دکتر فعلی زایمان کنم.میشه همینجوری برم یه بیمارستان خصوصی و تشکیل پرونده بدم برای سزارین؟

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، هر بیمارستان خصوصی برین، راحت پذیرش میکنن.ولی وقتی نامه دکترت باشه خیلی بهتره

خیلی ممنونم.دکترم بعد از چندماه یهو حرفشو عوض کرده و گفته طبیعی.بعد اونجا تشکیل پرونده بدم تاریخ معین میکنن و دکتر معرفی میکنن عزیزم؟

اره میشه منم دکتر خودم خیلی گرون میگرن فقط زیر میزی سی دیگه بقیه ش بماند کلینیک زنان زایمان برو تو ب ...

ممنونم عزیزم.دکتر من کلا زیرمیزی رو‌ میگیره ولی اصرار داره به طبیعی

بله، هر بیمارستان خصوصی برین، راحت پذیرش میکنن.ولی وقتی نامه دکترت باشه خیلی بهتره

نامه دکتر زنان نه ولی دکتر قلبم نامه داده برا سزارین

من طبیعی بودم ،اصلا هیچ دکتری کاری نمی کنه برات برای طبیعی.ولی سزارین میان حداقل بالای سرت.من ماماهمراه گرفتم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من طبیعی بودم ،اصلا هیچ دکتری کاری نمی کنه برات برای طبیعی.ولی سزارین میان حداقل بالای سرت.من ماماهم ...

درسته طبیعی عملا همه چیز با خودته،درد و استرسشم بماند

درسته طبیعی عملا همه چیز با خودته،درد و استرسشم بماند

اره بسیار..تازه ماما هم واقعا باید دلسوز و کاریلد باشه..من سر یکی بچه ها ماما گرفتم بدون درنظر گرفتن اینکه هزینه گرفته باید همکاری کنه. میگفت کسی ندونه نمیدونم بیمارستان نفهمه انگار غیر قانونی بود..بخدا مردم و زنده شدم بدترین زایمانم شد.ولی برای دومی ی ماما گرفتم از اول تا اخرش بالا سرم بود و همراهی میکرد

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره بسیار..تازه ماما هم واقعا باید دلسوز و کاریلد باشه..من سر یکی بچه ها ماما گرفتم بدون درنظر گرفتن ...

عزیزم.خدا خیر بده آدمای با وجدانو