2777
2789

مگه نباید لب ها بعد جراحی فک کاملا بدون درد زور فشار بهم برسه فکم مشکل خورده یه دکتر دیگه رفتم برگشت گفت برو پیش پزشک خودت

اگه قبول کرد خودش انجام بده اگه نه نامه اش رو بگیر بیار من انجام میدم برات

به نظرم ارتودنتیست ام فقط برای اینکه خطا رو بندازه گردن من میگه اینو یکماه اشتباه کش انداختم فکم جا به جا شد الانم که لبا قشنگ فاصله داره

خود پزشکم هست

زورش میاد اینو حل کنه

معمولا این جور جراحی ها باید پیش پزشک خودت باشی ناراحت باشی باید پول برگردونه فک بخوره به مشکل خودش چون یکبار پول گرفته باید رایگان مجدد اصلاح اش کنه دکتر دومی اینو گفت بهم

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

بخاطر همین داستانا از ارتودنسی پشیمون شدم بیشترشون گندی که زدنو گردن نمیگیرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان فکم کامل بیرونه 

فکم گردن نمیگیره 

میخوام یه روز بعد نوبت بینی ام برم یه سر پیشش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم برم پیشش بری.ینه بهم توی جمع با بی اعصابی

میخوام بابام رو تنها بفرستم نامه بده فقط خودم بیرون توی راه پله های اونجا باشم

الان فکم کامل بیرونه فکم گردن نمیگیره میخوام یه روز بعد نوبت بینی ام برم یه سر پیشش

دوست من دندوناش ۵ سال ارتو داشت تازه بعد ۵ سال دکترش میکفت فکت صفته فلانه تموم دندوناش لق شدن دیگه کلا برداشت رفت لمینت کرد منم رفتم هی گفت فکت شاید عمل لازم باشه شاید بعد ارتو نیاز ب کامپوزیت باشه گفتم چه کاریه همونو الان میرم کامپوزیت میکنم بی دردسر

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میترسم برم پیشش بری.ینه بهم توی جمع با بی اعصابیمیخوام بابام رو تنها بفرستم نامه بده فقط خودم بیرون ...

جوابشو بده خودتم برو غلط میکنه

دوست من دندوناش ۵ سال ارتو داشت تازه بعد ۵ سال دکترش میکفت فکت صفته فلانه تموم دندوناش لق شدن دیگه ک ...

واییی💔🥲

پیگیری کن

پرتم نمیکنه از این حرف ارتودنست ام سو استفاده نمیکنه یعنی میخوام بعد نوبت بینی حضوری سر زده برم پیشش