2777
2789
عنوان

خانمای بروجردی😁💚

1012 بازدید | 20 پست

سلاممم خانما

من تازه رسیدم بروجرد برای خرید عید اومدم

اصلا آشنایی ندارم و جایی رو نمیشناسم 😂

برای خرید کجا بریم که هم لباساش شیک باشه و هم قیمتشون مناسب باشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کن البته من شوهرم اینا بروجردی هستن خوش بگذره بهت عزیزم😍💋

خیلی شهر قشنگیه واقعا ماهم عید میخوایم بریم انشالله

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
من بروجرد رفتم قبلا لباس درست حسابی نداشت قیمتش همش مناسب بود قیمت بالا نبود هیجا

اتفاقا من پارسال مانتو عیدمو از اونجا خریدم خیلی شیک و باکلاسه

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
سلام عزیزم خیلی خوش اومدی...خیابان تختی از پاساژنیلوفر تا انتهای تختی کلی فروشگاه هست که مانتوهای زی ...

فدای شما 💚

نظرتون راجع به بازار سرپوشیده اش چیه؟ لباس مناسب برای عید ندارن؟ 

پاساژ نیلوفر هم میگن جو اش خوب نیست😅

فدای شما 💚نظرتون راجع به بازار سرپوشیده اش چیه؟ لباس مناسب برای عید ندارن؟ پاساژ نیلوفر هم میگن جو ...

منظورتون راسته بازار هست؟

اونجا هم لباس داره مانتو هم داره ...بستگی به سلیقه خودتون داره...اگر وقت کافی دارین هر دو رو سر بزنین هم راسته بازار رو هم طرف تختی 

نمیدونم من خوشم نیومد بنظرم زیاد چیزای جدیدم نداشتن

خب کاملا مشخصه شما انگار با بروجردیها یکم مشکل داری چونکه اینجا به خوش پوشی و شیک پوشی معروفن این دید منفی شما از کجا نشات میگیره خدا میدونه 

!!!!!!