2777
2789

دیروز اینترنتی بلیت سینما گرفتم رفتم روی صندلیم نشستم ۳ تا دختر اومدن کنارم بلیت داشتن نشستن، یهو دختر بغلی من برگشت گفت آقا من راحت نیستم میشه برید یه جا دیگه بشینید، من چیزی نگفتم اما بهم برخورد مجبور شدم برم جلو جلو بشینیم، اخه بچه پر رو بی شعور تو که راحت نیطتی یه بلیت اضافی بگیر، منم اصلا راحت نیستم پیش تو بشینم اما مجبورم ۲ ساعت تحمل کنم، خیلی الان ناراحتم که دیروز جوابشو ندادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همشون همیننخواهرشوهر من که میخواد منو بخوره ۱۷سال ازم کوچکتره.علنا میگه دادلشمو ازم گرفتی. یا دا ...

با پروسه ازدواج آشنایی نداره؟ نمیدونه ازدواج کردن با تصاحب کردن فرق داره؟

عجب بابا عجببببب.. 

اینکه بعدش پشیمون میشی که چرا جواب ندادی خیلی حس بدیه ها خیلییی

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

با پروسه ازدواج آشنایی نداره؟ نمیدونه ازدواج کردن با تصاحب کردن فرق داره؟

فکر کرده داداشش ماشینه

شب عروسی ما میخواست بیاد تو کاشین عروس خداروشکر شوهرم دکش کرد.

حالم ازش بهم میخوره

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌