2777
2789
منم کم کاری داشتم قبل از درمان 16 ساعت در روز میخوابیدم الان 4 ساعت میخوابم شب دوساعت عصر

یعنی  کلا ۴ ساعت میخوابید؟؟؟

درمانتون فقط با لووتیروکسین هست؟یا کار دیگه ای هم انجام دادین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کلا ۴ ساعت میخوابید؟؟؟درمانتون فقط با لووتیروکسین هست؟یا کار دیگه ای هم انجام دادین؟؟

فقط لووتیروکسین 8 ساله این قرص رو میخورم

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
همیشه تو خواب و بیداریم همیشه هوشیارم خاک تو سرم با این مدل خوابم دائم کابوس و خواب های داستانی میبی ...

خیلی فکرت درگیره نه؟

زیاد فکر و خیال میکنی؟

قوه تخیل بالایی داری؟

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

ساعت ۱ دیره زودتر بخواب.البته منم تیروییدم کم کاره همینم همش خوابم میاد و خسته ام

تیروئید کم کار خیلی بدهههههههههههههه

عصبانیت / اضافه‌وزن / خلط‌پشت‌گلو

نامنظمی پریود واییییییییییییییییی خیلی بده

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

میرم لب پنجره ولی میدونم سرما بخوره به صورتم حساسیتم میگیره ابریزش بینیم شروع میشه بنظر باید یکم ور ...

آره ورزش کن _ اگه ایتا داری من کانال ورزشی دارم کلی کلیپ ورزشی گذاشتم که شاده خواستی لینک بدم بگو

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

تیروئید کم کار خیلی بدههههههههههههههعصبانیت / اضافه‌وزن / خلط‌پشت‌گلونامنظمی پریود واییییییییییییییی ...

همشون با قرص درمان میشه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
تیروئید کم کار خیلی بدههههههههههههههعصبانیت / اضافه‌وزن / خلط‌پشت‌گلونامنظمی پریود واییییییییییییییی ...

آره منو بیچاره کرده از پارسال تا الان ۱۵ کیلو اضافه شدم خسته ام همش و عصبانی و خواب آلود.موهام داغونه صورتم پف داره.نمیدونم چکار کنم.قرصم ۲۰ بوده حالا شده ۱۰۰ اما انگار فایده نداره