2777
2789

عزیزدلم قبول نیست از لحاظ شرعی

نه غسلتون نه وضوتون

جبیره فقط در شرایطیه که زخم یا موضعی باشه که خوردن اب بهش ضرر داشته باشه

قشنگم چرا ریمو نمی کنی؟

بخدا ارزش نداره برا دو روز قشنگی این حس سنگین و دوری از نماز رو بجون بخری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو‌پاکش کن بیا بشین درست درمون دل به خدا بده نمازت رو بخون

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

یه چی بگم؟ بنظرم خدابزرگترازاون چیزی هست ک ایناکردن توکله ما خداانقدر بزرگه ک اگ صدبارم گناه کنیم بعدتوبه کنیم مارومیبقشه خداوندانقدر بزرگه ک فقط کافیه ماسمتش بریم چنان دستمونو میگیره بعدشم اونایی ک مثلا مهر نماز روپیشونیشونه وحق مردمو میخورن خوبن؟ فقط یچی یادگرفتن ک بگن اینجوری اونجوری پس مطمن باش توهرجورسمتش بری بااغوش گرم پذیرات میشه🥰بااحترام بجزاسی کسی ریپلای نکنه چون جواب نمیدم نظرموگفتم اگ‌مخالفین بااحترام نظرتونوبراخودتون نگه دارید❤️

غسل جبیره برا زمانیه که اب برا بدنت ضرر داشته باشه

یا

وقت غسل نداشته باشی غسل جبیره بگیری و‌نمازت رو بخونی هر چند به محض دست رسی به اب باید غسل کنی و‌مجدد اون نماز رو بخونی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

منم خیلی ناخن کاشت دوست دارم

کیه که از اون همه رنگ و لعاب بدش بیاد

اما هیچ وقت حاضر نشدم خدا رو به دنیام بفروشم

قصد سرزنش شما رو ندارم

اما غسل جبیره ای چیزیه که امروزی ها مد کردند و کلاه شرعی هست 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
یه چی بگم؟ بنظرم خدابزرگترازاون چیزی هست ک ایناکردن توکله ما خداانقدر بزرگه ک اگ صدبارم گناه کنیم بع ...

ببین من به اون پیشونی پینه بسته ها کاری ندارم به قلب ادمها کاری ندارم

هر انچه در قران گفته شده باید بی کم و‌کاستی اجرا بشه

غسل و وضو جیبره کلا بحث جداست برای زخمی چیزیه ن برای وقتی ک بخاطر زینت ناخن کاشته باشی البته اگ این تفکرو داری ک خدا همه جوره قبول میکنه و مهم دله و خدا بزرگتر ازاینحرفاست و این چرت وپرتایی و باهاش خودشونو گول میزنن بعضیا دیگ خوددانی ولی این نماز هیچ جوره قبول نیست چون احکام رعایت نشده

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

ببین من به اون پیشونی پینه بسته ها کاری ندارم به قلب ادمها کاری ندارمهر انچه در قران گفته شده باید ب ...

پس چرامیگن توقران اصلابجزپیامبرا اسم امام ها نیومده ولی ماقبولشون داریم؟؟اگ فقط ب قران پایبندهستید؟

الان کاشت ناخن یک چیز نرمال هستش ، چرا خداوند به اون بزرگی به یک ناخن کوچیک گیر میده ، نیت مهمه که برای رضای خدا میخوای بخونی نه برای بنده ی خدا ، هرکدوم هم گفتن قبول نیست و فلانه برای خودشون گفتن ، تو برو بخون خدا خودش بزرگ تر از این مغز های زنگ زده هستش که برای یک ناخن کاشتن تو رو از عبادت خداوند دور میکنن ، پس برو با همون ناخن کاشت بخون و نشون بده که رضای خداوند برای تو مهم هستش نه حرف بقیه

پس چرامیگن توقران اصلابجزپیامبرا اسم امام ها نیومده ولی ماقبولشون داریم؟؟اگ فقط ب قران پایبندهستید؟

ما امامها رو‌قبول داریم چون میدونیم سیره پیامبر رو ادامه دادن

نه عزیزم این میشه بهونه آوردن درست نیس دست نمازتو ریمو کن بردار

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان کاشت ناخن یک چیز نرمال هستش ، چرا خداوند به اون بزرگی به یک ناخن کوچیک گیر میده ، نیت مهمه که ب ...

حرف شما مثل این میمونه که من برم با دوست پسرم رابطه ج.... برقرار کنم بعد بگم مهم نیست 

حالا مگه اون خطبه عقد مهمه ما که قراره با هم باشیم و ازدواج کنیم

قبل عقد هم میتونیم کاری کنیم خدا هم مهربونه می بخشه

اما وقتی خدا میگه بعد از عقد دختر و پسر محرم میشن نافرمانی از دستور خدا سرکشی و لجبازی منو نشون میده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...