2777
2789
عنوان

نماز با ناخون

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست
یه چی بگم؟ بنظرم خدابزرگترازاون چیزی هست ک ایناکردن توکله ما خداانقدر بزرگه ک اگ صدبارم گناه کنیم بع ...

عزیزم چه ربطی داشت چون اونا که رد مهر رو پیشونیشونه وحرام خورن دیگه همه نمازخونها بد هستن.‌.اگه مسلمان هستن دین اسلام قانون داره واین موضوع هم قانونش اینکه چیزی که مانع رسیدن اب به بدن بشه غسل ووضو  قبول نیست ....فتوا نده ممکنه به حرف شما باشه ومیشه گناه ماتخر تازمانی که کسی از حرف سماتاثیر میگره حتی بعد مرگ براتون گناه جمع میشه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خدا بخشنده و بزرگ است. همچنین دروغ گو نیست.... موانع وضو و غسل را بیان کرده و نماز با آنها قبول نیست، بعد بیاد به خاطر کسی حرفش را عوض کنه و بگه قبوله؟.. پس اعوذ با الله به کسانی که یک عمر زحمت کشیدند و ادب بندگی را رعایت کردند ستم کرده است؟؟!!! 

نه عزیزم خداوند بزرگ، مهربان، راستگو، عادل است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه ربطی داشت چون اونا که رد مهر رو پیشونیشونه وحرام خورن دیگه همه نمازخونها بد هستن.‌.اگه مسلم ...

ما تاخر

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

الان کاشت ناخن یک چیز نرمال هستش ، چرا خداوند به اون بزرگی به یک ناخن کوچیک گیر میده ، نیت مهمه که ب ...

چون هرچیزی قانون داره

مثل اینه بگیم بعضی ا دوست دارن با سرعت رانندگی کنن چرا پلیس جریمه میکنه چون قانون 

ب علاوه لاک و ژلیش و کاشت و.. از نظر پزشکی هم تایید شده اسیب ب بافت ناخن و انگشت هست خدا هرچیزی ک اسیب بوده رو منع کرده

یه بنده خدایی دزد بوده 

اما وقت نماز میومد اول صف وایمیستاد 

همه به پیامبر اعتراض کردن چرا میزارید یه دزد بیاد اول صف نماز بخونه و اینا 

پیامبر میگه کاریتون نباشه این نماز اونو از دزدی برمیگردونه 

الان درسته این خانم کاشت داره ولی چند بار که بخونه میره ریمو میکنه و مرتب نمازشو میخونه 

یه چی بگم؟ بنظرم خدابزرگترازاون چیزی هست ک ایناکردن توکله ما خداانقدر بزرگه ک اگ صدبارم گناه کنیم بع ...

اخر پیامتو الان خوندم😅ببخشید ولی گفتم بدونی برا خودت گناه جمع نکنی حداقل تو دل خودت بزارش گلم

یه بنده خدایی دزد بوده اما وقت نماز میومد اول صف وایمیستاد همه به پیامبر اعتراض کردن چرا میزارید یه ...

استارتر راه درست رو می خواست ما هم سعی کردیم راه درست رو بهش بگیم

نکته بعدی اینه که دزد عملش زشته اما موانع وضو و غسل که نداره

مثل اینکه من از صبح تا شب غیبت کنم نماز هم بخونم

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
استارتر راه درست رو می خواست ما هم سعی کردیم راه درست رو بهش بگیمنکته بعدی اینه که دزد عملش زشته اما ...

ببخشید دیگه زمان پیامبر ناخون کاشتی نبوده عینش رو براتون پیغام بدن 

ادمی جای خطا داره 

راه درست شما اینه نه نباید بخونی 

خودش دوبار بخونه ببینه به دلش نمیچسبه میره ریمو میکنه

وا ما اصلا افراطی نیستیم فقط قانون خدا رو گفتیمقصدمون هم خیر بودهدوست نداریم کسی رو سرزنش کنیم

منم. شمارونگگفتم عزیز وگرنهخودمم آگاهم ولی یه عده هستن که تو سایت  برچسب نجس بودن میزن به طرف البته دورازجون اسی اونارمیگم