2777
2789
عنوان

بالاخره روز موعود فرا رسید😁

197 بازدید | 11 پست

سلام علیکم صبح همگی بخیر 😍🥰

شاید برای کسی مهم نباشه و برا خودم مینویسم ولی بعد از بیست یک سال و دوماهی که تصمیم گرفتم به شروع کار امروز از شهرستان دارم میرم تهران که لوازم کارم تکمیل کنم مستقل شم با کلیدی سلیطه بازی دارم بهش میرسم و رسیدم نتیجه سه سال آموزش و بیا برو زحمته

از ۱۷ سالگی بیمه و همه کار کردم درس همه چی ولی اصلا دوست نداشتم کسی بالاسرم باشه دوست داشتم خودم خانم خودم باشم🥰😍😌💪🏻انشالا قسمت همه دخترایی که دوس دارن کار کنن مستقل شن😁

(دارم میرم چرخ و لوازم بیارم برای تولیدی 😋😝🥰)

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین دختر مستقل موفق باشی ❤️❤️

قربونت برم مرسی مهربون 😁😍🥰

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

باریکلااااا کاش منم همت تورو داشتم انشالله موفق باشید

قربونت همت یه تیکشه😂😁اعصاب فولادین داشتم با شوهر و خانواده همه چند ماهه دارم میجنگم و سلیطه بازی درمیارم😜سلیطه ها موفقن خانما 

مبارک باشه.برات بچرخه ان‌شاالله

قربونت عزیزمممم😍😍😍🥰🤗