2777
2789
عنوان

یه کاری کردم خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست
اوه فکر کردم دوستت پولشو نداده و داره سوء استفاده میکنه دیگه کاری هست که شده و دوستت مقصر هستش پس مج ...

اعصابم خورد خاکشیر هست شوهرم میگه چرا نگفتی اول بیاد ببینه بعد خواست ببره چرا اینقدر عجله کردی

۵۰ ملیون وام گرفتم تلویزیون خریدم شب عیدی هنوز خرید آجیل و گوشنم برا خونه نکردم اعصابم خورده

مبارکت باشه 

الکی بگو مسافرتم اگر خونه ی مادراتون دور هست برید خونشکن عید رو اگرم نزدیکین که خب بگین میایم پیشتون خرج خورد و خوراکتونو ببرین و اونجا بمونید تا کسی نیاد یا که از جایی تهیه کنید ی وسیله ی اضافیو بفروشین فقط قرض نگیرین برای شکم دیگران و یا مثلا ابرو اینچیزا چون پیش میاد دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اعصابم خورده اینجا بود اینقدر تحت فشار نبودم

خب عزیزمن یر به یر شدین اون تورواذیت کرده مبلتو پس داده الانم راحت خوابه ولی تو ازاینکه مشتری میره مبل میبینه ناراحتی ولش کن بابا مقصرکار خودش بوده تو داری حرص میخوری

اعصابم خورد خاکشیر هست شوهرم میگه چرا نگفتی اول بیاد ببینه بعد خواست ببره چرا اینقدر عجله کردی

دیگه شده دیگه 

زندگی پر از تجربس

وام از این صندوق های قرض الحسنه بهت نمیدن؟یا مثلا از دیجی کالا ببین مبل خیلی ارزون نداره برای دوستت بخری قدر همون خفت تومن یا مثلا یکی دو تومن بالاتر و دوستت اون دو تومن بالاترو بده و شمام با وام دیجی کالا بخریش؟

مبارکت باشه الکی بگو مسافرتم اگر خونه ی مادراتون دور هست برید خونشکن عید رو اگرم نزدیکین که خب بگین ...

کلا ناراحتم انگار میلها اونجاست و هر که میاد نمیپسنده غرورم داره جلو دوستم جریحه دار میشه

مقصر اونه باید از نزدیک مبلاتونو خوب میدید بعد پولو واریز میکرد حالا اگه ما بودیم اصلا اصلا رومون نمیشد به دوستمون بگیم از مبلا خوشم نیومده و فلان 

ولیی برا همینه میگن با آشنا نباید معامله کنی

دیگه شده دیگه زندگی پر از تجربسوام از این صندوق های قرض الحسنه بهت نمیدن؟یا مثلا از دیجی کالا ببین م ...

نه ولش کن میترسم دوباره نپسنده دیگه پشت دستم رو داغ کردم از این کارها بکنم