چند روز قبل مبل خریدم برا خونه مبلهای قبلیم رو گزاشتم دیوار برا فروش با میز عسلی ۸ تومان اونوقت دوستم زنگ زد داشتم براش جریان رو تعریف میکردم گفت عکس میلها رو بفرست من میخوام فرستادم گفت من ۷ میخوام منم چون میخواستم جا باز بشه قبول کردم ۵۰۰ کرایه بار دادم فرستادم خونه مادرش برا خونه باغ میخواست بعد که فرستادم زنگ زد گفت من نمیخوام مادرم گفته به درد نمیخوره اعصابم خورد شد گفتم همونجا باشه من مشتری اومد رد میکنم بره
۵۰ ملیون وام گرفتم تلویزیون خریدم شب عیدی هنوز خرید آجیل و گوشنم برا خونه نکردم اعصابم خورده
مبارکت باشه
الکی بگو مسافرتم اگر خونه ی مادراتون دور هست برید خونشکن عید رو اگرم نزدیکین که خب بگین میایم پیشتون خرج خورد و خوراکتونو ببرین و اونجا بمونید تا کسی نیاد یا که از جایی تهیه کنید ی وسیله ی اضافیو بفروشین فقط قرض نگیرین برای شکم دیگران و یا مثلا ابرو اینچیزا چون پیش میاد دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا اعصابم خورده اینجا بود اینقدر تحت فشار نبودم
خب عزیزمن یر به یر شدین اون تورواذیت کرده مبلتو پس داده الانم راحت خوابه ولی تو ازاینکه مشتری میره مبل میبینه ناراحتی ولش کن بابا مقصرکار خودش بوده تو داری حرص میخوری
اعصابم خورد خاکشیر هست شوهرم میگه چرا نگفتی اول بیاد ببینه بعد خواست ببره چرا اینقدر عجله کردی
دیگه شده دیگه
زندگی پر از تجربس
وام از این صندوق های قرض الحسنه بهت نمیدن؟یا مثلا از دیجی کالا ببین مبل خیلی ارزون نداره برای دوستت بخری قدر همون خفت تومن یا مثلا یکی دو تومن بالاتر و دوستت اون دو تومن بالاترو بده و شمام با وام دیجی کالا بخریش؟