2777
2789
عنوان

نسبت به دوسال پیش استخون ترکوندم

106 بازدید | 6 پست

و از این موضوع همش ناراحتم همش رژیمم کاش اینجوری نبودم با این که غذام نصفه اون موقعست 

دو هفته پیش ۸۳ کیلو بودم امروز ۸۷ چجوری دوباره انقدر رفتم بالا😭قبلاً ۶۲ کیلو بودم 

قدم ۱۷۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها رژیم کافی نیست، ورزش و پیاده روی هم باید در کنارش انجام بدی.لابد انگیزه کافی نداری

واقعا انگیزه ندارم از ته قلبم اینو میگم یه اتفاقاتی افتاد که انگار دیگه برام مهم نیست 

واقعا انگیزه ندارم از ته قلبم اینو میگم یه اتفاقاتی افتاد که انگار دیگه برام مهم نیست

یه هدفی رو که مشخص میکنی تا رسیدن بهش باید قشنگ صدتو بذاری که بعداً پیش دلت سرافکنده نباشی، رسیدن به وزن ایده آل چیز محال و غیرقابل تصوری نیست که انقدر برای خودت سختش کردی فقط کافیه که بخوای و اراده کنی