2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جهنم خوش اومدی

تهران خیلی شهر با صفا و قشنگیه. نگو اینجوری...

فقط حیف ک هوای تمیز نداریم.

برکت از شهر رفته،همه چی گرون و کمر شکن.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

تهران خیلی شهر با صفا و قشنگیه. نگو اینجوری...فقط حیف ک هوای تمیز نداریم.برکت از شهر رفته،همه چی گرو ...

خب بخاطر همیناست که میگن جهنم واقعا درست میگن

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
ببخشیدکجاش خوبه همه سرهم کلاه میزارن ن صفا وصمیمیت مونده ن انسانیت

اینجور ادما همه جا هست. همه جای ایران....

پر از ادمای خوب و بد..

تهران شهر قشنگیه. نمیدونم تهرانی هستی یا نه...

من عاشق تهرانم.

فقط روز پاک تو تهران نداریم🥺

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

خب بخاطر همیناست که میگن جهنم واقعا درست میگن

اگه برای آلودگیه ک قبول دارم.

تهران خیلی شهر با صفا و قشنگیه. نگو اینجوری...فقط حیف ک هوای تمیز نداریم.برکت از شهر رفته،همه چی گرو ...

تهران فقط با پول قشنگه 

البته همه جا همینه ولی تهران بیشتر 

پول که نداشته باشی باید بری بمیری این حسیه که من هر روز دارم تجربش میکنم 

حتی اونایی که پول دارن برات گوز گوز میکنن و نگاه از بالا به پایین دارن 

یک جهنم ابدی برای فقرا ساختن تو این مملکت مثل اسیریم راه فرار هم نداریم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
تهران فقط با پول قشنگه البته همه جا همینه ولی تهران بیشتر پول که نداشته باشی باید بری بمیری این حسیه ...

😔😔😔

خوب جایی اومدی هیچ جا تهران نمیشه باهمه الودگی ها و

مشکلاتش 

هیچ جا تهرون نمیشه

بهترین شهر ایرانه

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد