2777
2789
عنوان

دو روزه با شوهرم قهرم!

2894 بازدید | 55 پست

خونمون دو تا اتاق خواب داره خواب من کمد دیواریش کوچیکه دو تا شو لباس و کیف و کفشامو چیدم یکیشو لوازم برقیمو بالاشم که یه سره است عرضش کمه خرت و پرت گذاشتم.کابینتامم خیلی کمه...

اتاق دیگه کمد قبلی شوهرم و تخت مجردیش و میزکامپیوتر گذاشتم.کامپیوتری که الان تو این مدت یه بارم استفاده نشده کمد لباسم خیلی کم عرضه با مصیبت لباسای شوهرمو توش آویزون کردم.کلا برا لحاف و تشکم تو خونه جایی نیست گذاشتم تو این بقچه زیپی ها و گذاشتم بالای کمد شوهرم.

دوران اقدام و اویال بارداری بهش گفتم دیگه باید اون اتاق و کمد دیواری سراسری بزنی تا همه وسایلامون جمع بشه اتاق بچه هم یکدست بشه.

خودش گفت باید عکسشون رو بندازم بذارم دیوار...

الان دبه کرده که اصلا و ابدا کمد نمیزنم.همون کمد اونجا میمونه منم گفتم اتاق بچه خوب نیست کمداش تا به تا باشه و اصلا قشنگ دیده نمیشه.خلاصه انقدر گفت نه که منم عصبانی شدم گفتم ازت متنفرم که نمیتونی سر حرفت بمونی.گفتم بچه رو از خونه بابام نیاوردم ...............

الان دو روزه باهاش حرف نمیزنم و بالششم گذاشتم تو راهرو برداشت برد اتاق بغلی ...........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعوا و قهر  نکنین با حرف زدن منطقی حل میشه

اصلا بالا بردن صدا نمیشه مردا رو قانع کرد 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
رفتارت اشتباه بود‌/:

شما با آدمی حرفش هرروز عوض میشه چیکار میکنید؟

خودم میرم سرکار بیمه تکمیلی دارم تا حالا هیچ خرجی برا من و بچه و آزمایش و سونو نکرده ....

پس کی میخواد مستقل باشه؟رو حرفش بمونه؟

چرا هرچیزی میشه جا خواب رو جدا میکنین

من همسرم یک شب فقط یه شب رو کاناپه خوابش برد من یه ماه نزاشتم برگرده سر جاش...بعد اونم تنبیه شد و تو بدترین دعوا هامونم سر جا مون بودیم حتی به من پشت هم نمیکنه

تا تقی به توقی بخوره زود جا خوابو جدا میکنن خیلی کار اشتباهیه

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

عزیزم چرا از اتاق انداختیش بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این کارت بد بوده 

ولی در خصوص حرفش حق با شماست و بهتره باز رو حرفت بمونی

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

اخ عزیزم ادم سر یه کمد اینجوری میکنه

همه این مشکلو داریم 

باهات داره لج میکنه طرز گفتنتو  وحرف زدنتو تغییربده 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
خب وظیفه ما چیه 😕

درد دل میکنن وراهکارمیخان 

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤