2777
2789
عنوان

چرا تاپیکو ترکوندید

293 بازدید | 26 پست

والا حرف بدیم نزده شد توش این چیزا رو کجا ادم باید با همجنساش ب اشتراک بذاره دو تا ترفند یاد بگیره یا حتی درد دل کنه؟خاله زنکا سریع ترکوندن

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه گاهی اوقات ما ادمها خودخواهیم و تا نوک بینیمونو بیشتر نمیبینیم و فکر می کنیم اگر چیزی رو تجربه نکردیم حتما وجود نداره 

من تو ی تاپیک دیگه ی چیزی گفتم ی یکی مسخره می کرد ولی خب حق میدم بهش شاید منم اگه وارد زندگی متاهلی و بچه داری نشده بودم حرف خودم برام سخت بود قبولش

بعضی از تاپیکا رو خود نی نی یار می‌ترکونه

فقط 41 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

زناشویی بود این ک شوهرم عین ی اشیا باهام رفتار کرد و خابید

یعنی کارشو کرد و خوابید؟

بهش بفهمون خیلی از خانمهایی که میرن سمت شخص سوم گناهش بیشتر گردن شوهرشه من نمیگم خیانت توجیه داره نه اصلا اما زن هم نیاز داره

متاسفانه گاهی اوقات ما ادمها خودخواهیم و تا نوک بینیمونو بیشتر نمیبینیم و فکر می کنیم اگر چیزی رو تج ...

خب این مشکلاتو کجا باید بازگو کرد اینجام ک اکثرا خانومن گفتم بیام بگم شاید یکی ی چی گف بدردم خورد 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️