مامانای گلی که بچه اشون رفلاکس داره لطفا بیاین و از تجربیاتتون که تو بهتر شدن نی نیتون تاثیر داشته بگین چیزی که خودتون تجربه کردین نه اینکه شنیده باشین
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
اگه بالای 6 ماهه 3تا4 ساعت قبل ازخواب نبایدچیزی بخوره
برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی??? خدایا خیلی خیلی میترسم ولی دل خوشم به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
من خودم داشتم اما خداردشور داکر دخترم بهم یه سری چیزارو گفت رعایت کردم دخترم نگرفت چون دکتر گوارشم میگفت میگیره
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم پسر منم داشت ولی خدارو شکر خوب شد تغذیه خودت چطوره مراعات میکنی? من روزی دو بار بهش شیر خشک بب ...
آره کلا از وقتی زایمان کردم لبنیات و گوجه و تخم مرغ و رب حذفه شیرخشک ببلاک ای ار متاسفانه بهش نیفتاد یبوست میشد و به شدت زور میزد و مجبور شدم ندم اما رفلاکسشو بهتر کرده بود رانیتیدین میدادم اثری نداشت الان بیست روزه پودر نیکسون 10 میدم اما اونم تاثیری نداره خیلی ناراحتم تازه سرفه و خس خس سینه هم گرفته
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
پسر منم تا همین دو هفته پیش داشت و هر 8 یا 10 ساعت شیر میخورد ولی (گوش شیطون کر) از وقتی شیر خشکش رو عوض کردم و ببلاک 1 میدم بهتر شده و شیرش رو به موقع میخوره
خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین