از فکرو ذکرش بیرون نمیام همش دعا میکنم خدا روزیم کنه🥲دعا میکنید اون ۴ تا وسیله که توی ذهنمه به لطف خدا خیلی زود قبله عیدهمین روزا نصیبم بشه به خوشی😍من به دعای دیگران اعتقاد دارم الهی که معجزه بشه فردا بخرم🥲دندونامم به لطف خدا درست کنم خیلی زود واجبن آخه،فقط باید خدا بخاد قسمت بشه وگ نه از لحاظ مالی چندبار اوکی بودیم ولی قسمت نشده
هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
فداتشم عزیزم آره راست میگی دوره زمونه بدی شده،خواهر به برادرش رحم نمیکنهولی آدم های خوبم پیدا میشن ن ...
عزیز دلم چقدر خوبی شما که منو خوب میبینی ،الهی خدا به زندگیت برکت فراوون ببخشه و سال جدید هم پراز لحظه های شادو موفقیت و برکت واستون رقم بخوره😍😍🥰بله عزیزم برای خدا هیچکاری نداره و تاالانم هرچی دارم از لطفو مهربونیه خداست بالاخره دعای شما هم بی تاثییر نیستو امیدم بیشتر شد😍😍
هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
چه قشنگ الهی که به زودی نصیبو روزیت بشه با خوش عزیزم😍منو مسخره نکن واقعا بد جوری رو مخمه دلم بدجوری ...
مسخره نکردم جانم
چیزی که شما می خوای نرماله اونیکه تو ذهن منه آنورماله خودمو مسخره کردم درواقع😂
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤