2777
2789
عنوان

دلم وسیله خونه جدیدمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
فداتشم عزیزم آره راست میگی دوره زمونه بدی شده،خواهر به برادرش رحم نمیکنهولی آدم های خوبم پیدا میشن ن ...

عزیز دلم چقدر خوبی شما که منو خوب میبینی ،الهی خدا به زندگیت برکت فراوون ببخشه و سال جدید هم پراز لحظه های شادو موفقیت و برکت واستون رقم بخوره😍😍🥰بله عزیزم برای خدا هیچکاری نداره و تاالانم هرچی دارم از لطفو مهربونیه خداست بالاخره دعای شما هم بی تاثییر نیستو امیدم بیشتر شد😍😍

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ذهن منم یه خونه توی روستا رو به کوهستانهبع نظرت چقدر گریه کنم خدا بهم میده؟😞

چه قشنگ الهی که به زودی نصیبو روزیت بشه با خوش عزیزم😍منو مسخره نکن واقعا بد جوری رو مخمه دلم بدجوری میخاد اینارو خیلی زود بخوشی داشته باشم🥲دعا کن واسم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
خوبی از خودته گلمممنونم همچنین برای شما😍😘

عزیزی مهربون😘😘😘😘

تو ذهن منم یه خونه توی روستا رو به کوهستانهبع نظرت چقدر گریه کنم خدا بهم میده؟😞

یه دقت به ساعت بکن ببین این موقع نخابیدم با فکر اینا با تمام وجود دلت چیزی رو بخاد اینجوری اذیت میشی🥲

الهی که شما هم همین روزا هرچی دوست داری با دل خوش نصیبت بشه و لذتشو ببری😍😍شما چی دوست داری بخری؟

مبل میز تی وی و تی وی

وسیله های دکوری برای منزل

پادری قشنگ

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

مبل میز تی وی و تی ویوسیله های دکوری برای منزلپادری قشنگ

الهی که همین روزا خیلی زوووود روزیت میشه😍

چه قشنگ الهی که به زودی نصیبو روزیت بشه با خوش عزیزم😍منو مسخره نکن واقعا بد جوری رو مخمه دلم بدجوری ...

مسخره نکردم جانم 

چیزی که شما می خوای نرماله اونیکه تو ذهن منه آنورماله خودمو مسخره کردم درواقع😂

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
مسخره نکردم جانم چیزی که شما می خوای نرماله اونیکه تو ذهن منه آنورماله خودمو مسخره کردم درواقع😂

😁