2777
2789
عنوان

دلم وسیله خونه جدیدمیخاد

199 بازدید | 23 پست

از فکرو ذکرش بیرون نمیام همش دعا میکنم خدا روزیم کنه🥲دعا میکنید اون ۴ تا وسیله که توی ذهنمه به لطف خدا خیلی زود قبله عیدهمین روزا نصیبم بشه به خوشی😍من به دعای دیگران اعتقاد دارم الهی که معجزه بشه فردا بخرم🥲دندونامم به لطف خدا درست کنم خیلی زود واجبن آخه،فقط باید خدا بخاد قسمت بشه وگ نه از لحاظ مالی چندبار اوکی بودیم ولی قسمت نشده

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

چیا میخوای؟؟

باورت میشه منم ۲ هفته پیش اصلا از ذهنم نمیرفت وسیله خونه

اینقدر دوست داشتم بگیرم با شوهرم رفتیم مغازه قیمت بگیریم

خداشاهده یه هزارتومنی نداشتیم تو جیبمون

دیگه مرده گفت بیاین ببرین قسطی بهم بدین،شوهرم میگفت بزار حقوق بگیریم بعدا بیایم گفت نه تااونموقعه شاید تموم کردم این مدل رو همین الان ببرید

اصلا فکرش روهم نمیکردم برم‌ و دست پر برگردم

چیا میخوای؟؟باورت میشه منم ۲ هفته پیش اصلا از ذهنم نمیرفت وسیله خونهاینقدر دوست داشتم بگیرم با شوهرم ...

واای چقدر خوب خداروشکر😍ببین باور کن چیزی که قسمتت باشه روزیت باشه اینجوری نصیبت باشه ،فقط باید اون بالاسری بخاد دسته هیچکس جز خدا نیست این به من ثابت شده بخاطر همین میگم دعا کنید واسه منم خیلی بهش فکر میکنم واقعا دلم خوش میشه بااین ۴ چیزی که میخام خدا خودش مهربونی کنه در حقم این مدت واقعا اذیت شدم توی زندگی

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا میخوای؟؟باورت میشه منم ۲ هفته پیش اصلا از ذهنم نمیرفت وسیله خونهاینقدر دوست داشتم بگیرم با شوهرم ...

شما بسلامتی چی خریدید؟من جلو مبلی عسلی میخام یه تابلو کنسول و میز تلویزیون ست😭اینقدر توی ذهنمند دلم میخاد واسشون گریه کنم تا خدا زودتر دلمو خوش کنه بهم بده🥲

واای چقدر خوب خداروشکر😍ببین باور کن چیزی که قسمتت باشه روزیت باشه اینجوری نصیبت باشه ،فقط باید اون ...

آره واقعا درک میکنم چی میگی

به مامانم گفتم میگفت همینه که میگن از تو حرکت از خدا برکت

اصلا باورم نمیشد همون شب بخریم بیاریم خونمون

شما نگفتی چه چیزهایی میخوای عزیزم؟؟

من آینه کنسول،ساعت و میزتلویزیون میخواستم

شما بسلامتی چی خریدید؟من جلو مبلی عسلی میخام یه تابلو کنسول و میز تلویزیون ست😭اینقدر توی ذهنمند دلم ...

چه دلمون یکیه عزیزم😅

گفتم بالا منم آینه کنسول،میز تلویزیون و ساعت

البته امروز قراره برم قسط اولش رو بدیم و جا کفشی هم بخرم

شما کدوم شهری؟؟

من مشهدم و سه تا تیکه بالا که گفتم شد هشت ملیون و هشتصد

جنسش هم خوبه

آره واقعا درک میکنم چی میگیبه مامانم گفتم میگفت همینه که میگن از تو حرکت از خدا برکتاصلا باورم نمیشد ...

خداروشکر عزیزم پولشون چقدر شد؟چقدر خوشحالم واستون الهی که خیرو خوشی ببینید توی خونتون😍😍

منم دعا کنید

هنوز موقعیتش پیش نیومده

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

شما بسلامتی چی خریدید؟من جلو مبلی عسلی میخام یه تابلو کنسول و میز تلویزیون ست😭اینقدر توی ذهنمند دلم ...

تو ذهن منم یه خونه توی روستا رو به کوهستانه

بع نظرت چقدر گریه کنم خدا بهم میده؟😞

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خداروشکر عزیزم پولشون چقدر شد؟چقدر خوشحالم واستون الهی که خیرو خوشی ببینید توی خونتون😍😍

مرسی عزیزدلم 

انشالله شماهم زود وسیله‌هایی که دوست داری رو بخری و کلی ذوقشون روکنی😍دوست خوش قلبم😘

چه دلمون یکیه عزیزم😅گفتم بالا منم آینه کنسول،میز تلویزیون و ساعتالبته امروز قراره برم قسط اولش رو ب ...

آره عزیزم😍الهی بسلامتی و خوشی خییییلی زود قسطاش تموم بشن😍به خوشی استفاده کنید عزیزم،چند ساله ازدواج کردین؟ما تهرانیم منم اتفاقا چندباری رفتم مغازه هارو دیدم پسندیدم هر چی میخامو فقط خدا خودش معجزه کنه قسمتم بشه

مرسی عزیزدلم انشالله شماهم زود وسیله‌هایی که دوست داری رو بخری و کلی ذوقشون روکنی😍دوست خوش قلبم😘

ممنون از دعای خوبت😭هیچکس واسم همچین دعایی نکرده بود واقعا انرژی گرفتم😭اطرافیانم متاسفانه همه چیزو واسه خودشون فقط دوست دارن،خدای مهربون بحق دله پاکه شماهم بهم بده همشو😍

آره عزیزم😍الهی بسلامتی و خوشی خییییلی زود قسطاش تموم بشن😍به خوشی استفاده کنید عزیزم،چند ساله ازدوا ...

ممنون عزیزم آره برو قیمت بگیر اگه میخوای قسطی بگیر قسط ها داده میشن این وسیله ها میمونه برای آدم

میگن تهران خیلی گرونیه آره؟؟نپرسیدی چقدر در میاد قیمت وسیله‌هات؟؟

من سال ۹۷ عروسی کردم و الان به فکر تعویض جهیزیه افتادم😂

شما چندساله خانه داری؟؟بچه هم داری؟؟

ممنون از دعای خوبت😭هیچکس واسم همچین دعایی نکرده بود واقعا انرژی گرفتم😭اطرافیانم متاسفانه همه چیزو ...

فداتشم عزیزم آره راست میگی دوره زمونه بدی شده،خواهر به برادرش رحم نمیکنه

ولی آدم های خوبم پیدا میشن نمونش خود شما

انشالله خدا برات درست میکنه عزیزم نا امید نباش برای خدا کاری نداره 

منم دعا کنیدهنوز موقعیتش پیش نیومده

الهی که شما هم همین روزا هرچی دوست داری با دل خوش نصیبت بشه و لذتشو ببری😍😍شما چی دوست داری بخری؟