2777
2789
عنوان

دلم خنک شد بالاخره

80 بازدید | 5 پست

بعد از لو رفتن خیانتش قول داده بود جبران کنه،  میگفت اشتباه کردم همه جوره جبران میکنم....  

دو ماه خودشو گرفت، بعدش شد بداخلاق تر و بددهن تر از قبل. 

عصبی و پرخاشگر....  انگار شیطون توی وجودش راه میرفت.  

روزهای آخر هرچی تونست تحقیرم کرد و توهین و بی احترامی بیشتر از همیشه. 

یه روز بین دعوا گفت فکر کردی چون یه اشتباهی کردم دیگه.........  

وقاحت تا کجااااا

چندروز بعد،  یه شب خودم دهان باز کردم بهش گفتم چقدر نفرت انگیزه و ازش بدم میاد، کلی توهین و بددهنی کرد و پاشد رفت بیرون از خونه.  فکر میکرد وقتی برگرده میتونه بازم بددهنی کنه و با اون چهره شیطانیش داد بکشه سرم.  

اما وقتی برگشت من دیگه نبودم،  دم صبح رفته بودم....  زنی که ده سال خیلی چیزارو تحمل کرد و یکساعت قهر نرفت خونه باباش،  اینبار رفته بود به قصد طلاق.  

من دیگه برنگشتم و مراحل دادگاه داره به طلاق میرسه و خوشحالم که خدا نجاتم داد.

منکه راحت شدم از یه موجود شیطانی ولی امیدوارم تا همیشه بسوزه از  پشیمونی که زنی که با همه چیزش میساخت و توی تمام ناخوشی ها وفادارانه و فداکارانه پاش موند و همه از خوبیش میگفتن رو با بی عقلی از دست داد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آدما هیچوقت پشیمون نمیشن تازه همه چیزارو ریخت گردن من رفت با یکی دیگه ازدواج کرد

خیر واقعی نمیبینن

منم منتظرم بره ازدواج کنه تا در گذر زمان خیلی چیزارو پس بده.  

این جهان کوه است و فعل ما ندا،  از نداها سوی ما آید صدا

لذت بردم از شجاعتت راستشو بخوای از خوندش دل منم خنک شد درود بهت امیدوارم تو زندگی جدیدی که پیش رو دا ...

تشکر دوست خوبم که دلگرمی دادی

الهی همیشه دلت خنک و شاد باشه

ممنووووونم