2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اومد ،برای من دونه‌گرد خیلی ریزه بیشتر که تعدادشونم تقریبا زیاده  ،زیاد میزنه تو بدنت ؟ کم خونی نداری؟ نترس اصلا این مسایل زیاد تو زندگی پیش میاد ،برو یه چکاپ کامل بده ،از کم خونی فقر آهن تا تیرویید ،خیالت راحت میشه ایشالا 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

الان اومد ،برای من دونه‌گرد خیلی ریزه بیشتر که تعدادشونم تقریبا زیاده ،زیاد میزنه تو بدنت ؟ کم خونی ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی نمیدونم برم دکتر یا ب مامانم بگم چند قسمت از بدنم اینجوری شده نمیدونم چیکارکنم 

ممنون عزیزم ک جواب دادی نمیدونم برم دکتر یا ب مامانم بگم چند قسمت از بدنم اینجوری شده نمیدونم چیکارک ...

اگر برات از لحاظ هزینه مشکلی نی ،چکاپ کامل بده ،بعد بیار اینجا برات میخونمش ،قربونت مهربون . حالت کبود داره ؟ 

اگر برات از لحاظ هزینه مشکلی نی ،چکاپ کامل بده ،بعد بیار اینجا برات میخونمش ،قربونت مهربون . حالت کب ...

اهام نمیدونم چکاپ چقیمته؟

مرسی عزیزم اره انگار یکم بعد روش خشک هس 

اهام نمیدونم چکاپ چقیمته؟مرسی عزیزم اره انگار یکم بعد روش خشک هس

من چون بیمه هستم نمیدونم  فک کنم دو تومن بشه چکاپ کامل ،بازم واقعا در جریانش نیستم ولی سلامتی واجبتره ،به مادرت بگو باهم برین ،مطمئنی به جایی نخورده دستت ؟