2777
2789
عنوان

شوهری ک ب حرفات گوش نمیده و نمیشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست
نمیتونه تمرکز حرفی داشته باشه فرار میکنه .بنظرم مشکل داره دست خودش نیست .نمیتونه حرفهای زده بهشو تفک ...

عالی شد شوهرم تو پردازش حرف مشکل داره. عالی شد واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوض نمیشه .منم ۲۰ ساله این مشکل را دارم 

جواب نمیده و عکس العملی نداره، میگه حرفت جواب دادنی نبود

یا میگه حرفت را شنیدم خبری بود یا اینکه یهو وسطش یه چیز بی ربط میگه یا با کسی حرف نمیزنه میگه حرفت تموم نشد مگه؟! 

اصلا خودش که باهام حرف میزنه. منم حرف بزنم گوش نمیده

چشمش به تلفن و گوشش به تلویزیونه، گاهی یه حرفی را نزدم میگه گفتی، یه حرفی را یه بار گفتم میگه چرا اینقدر تکرار میکنی، حرفهایی هم که زدم و به نفعش نیس میگه اصلا همچین چیزی نگفتی

وسط حرفم میپره و نمی‌ذاره ادامه بدم، کلا هیچ جوره شعور کلامی نداره

عالی شد شوهرم تو پردازش حرف مشکل داره. عالی شد واقعا

باورت میشه درمان داره .بعضی بچهام همین مشکلو دارن ولی دکتر اوکیشون میکنه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عوض نمیشه .منم ۲۰ ساله این مشکل را دارم جواب نمیده و عکس العملی نداره، میگه حرفت جواب دادنی نبودیا ...

دقیقاااا ، ساکت ساکته ها انگار دهنش گل گرفتن ، همین من میام زر بزنم ، وسط حرفم میگه ، کنترل بده ، نون گذاشتی بیرون فریزر؟ یه دقه پاشو زیر پات پوس تخمست ، تو خیابونم یهو میگه. عهه بنزنه میگم دارم زر میزنما میگه میشنوم ببخشید بگو بگو

بچه بله مرد ۴۰ ساله رو چیکار کنم دوس دارم خفش کنممم

عه غصه نخور .مگه میشه درمان فقط واسه بچها باشه .واسه همه هست .حالا فکر کن ما ادمایی داریم که یهو از گفتار میوفتن گفتار درمانی میشه .دکتر باهاشون کار کنه .قابل درمانه شک نکن 

البته اگه خودش بخوهد بره 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عه غصه نخور .مگه میشه درمان فقط واسه بچها باشه .واسه همه هست .حالا فکر کن ما ادمایی داریم که یهو از ...

باهاش صحبت میکنم ایشالله بشنوه ، ایشالله وسط حرفم نگه عهه سکه گرون شد😂

باهاش صحبت میکنم ایشالله بشنوه ، ایشالله وسط حرفم نگه عهه سکه گرون شد😂

خدا نکشتت دختر 😂😂😂

ان شالله

😂الانم پای بازیه بزارم تموم شه برم سراغش

😆😂