2777
2789
عنوان

شوهری ک ب حرفات گوش نمیده و نمیشنوه

131 بازدید | 28 پست

دوستان با شوهری که هیچوقت ب حرفات گوش نکنه ، سرش یا تو بازیه یا اخبار ، بیرونم کلا هواسش پرت ماشینو درختو سگو گربس اصن نمی‌فهمه چی میگی چ میکنی ، اصن گوش نمیده مشخصه گوش ننیده نمیخاد گوش بده

خب چرا بی اهمیته از اول بوده؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بیشتر مردها این تیپی ان

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله از اول با شنیدن مشکل داره انگار کسی باهاش حرف میزنه میره تو هپروت

فقط با شما یا دیگرانم ؟ 

اگه با همه باشه مشکل تمرکز داره

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بیشتر مردها این تیپی ان

خیلی عصبانیم ، فکن با کلی ذوق تعریف میکنی ، بعد جواباش: 

اها ، چ جالب ، ولش کن حالا ، خوبه که ، ب ما چه ، اها ، اکثرا هم سکوت میکنه انگا نشنیده

خیلی عصبانیم ، فکن با کلی ذوق تعریف میکنی ، بعد جواباش: اها ، چ جالب ، ولش کن حالا ، خوبه که ، ب ما ...

ویژگی های شوهر منه

تازه اعتراضم بکنم می گه خب بگو غر بزن بعد پا می شه می ره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

ویژگی های شوهر منهتازه اعتراضم بکنم می گه خب بگو غر بزن بعد پا می شه می ره

افریییین ، یا انکار می‌کنه ، اخر هر حرفم باید بگم فهمیدی؟ بگو چی گفتم اگ شنیدی

حتی خانوادشم حرف میزنن باهاش ، تو گوشیش بازی میکنه

نمیتونه تمرکز حرفی داشته باشه فرار میکنه .بنظرم مشکل داره دست خودش نیست .نمیتونه حرفهای زده بهشو تفکیک کنه نظر بده .فقط میتونه خودش حرف بزنه