2777
2789
عنوان

کنکوریا بیان لطفا

120 بازدید | 9 پست

سلام شبتون بخیر

سالن مطالعه خوب تو مشهد میشناسین؟

ممنونتون میشم بهم معرفی کنین🙏🏻💗

یه سالن مطالعه سرچ کردم اسمش ماندگار بود شبانه روزیه کسی رفته تا حالا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تاشو رفتم . یک ماه سالن عبادی ، یک ماه سالن سناباد ، یه روز سالن احمدآباد هر سالن یه سری خوبی داشت یه سری بدی 

سالن فرهنگ توی احمدآباد تو زیرزمین بود ولی مجهز بود و نورش هم خوب بود  برای میزهای  قسمت وی ای پی هم یه چراغ مطالعه اضافه گذاشته بودن

یخچال و گاز  و مایکروفر و ... هم داشت فک کنم دقیق یادم نیست ولی تجهیزات اش خوب بود 

قسمت وی ای پی هر نفر کمد مخصوص با کلیدش داشت قسمت عادی رو هم قفسه گداشته بودن چند نفر کتاباشونو میذاشتن تو یه قفسه 

سرویس بهداشتی اش هم تمیز بود 

حضور غیاب هم الکترونیکی بود باید روی یه دستگاه انگشتت رو میذاشتی تا با اثر انگشتت زمان ورود و خروج رو ثبت کنه اسمشو نمیدونم 😅

یه کتابخونه داشت که توش کتاب تست بود میتونستی به مراقب اطلاع بدی و کتاب امانت بگیری البته نمیدونم کتاباش چاپ جدید بود یا قدیمی بود 

بوفه هم داشت 

من چون راهم دور بود دیگه نرفتم  یه سالن نزدیک تر پیدا کردم همونو رفتم

اگه خواستی بری یه روز امتحانی برو ببین چجوریه من پارسال رفتم  اون موقع اینجوری بود که یه روز رایگان میتونستی بری و درس بخونی و از خدمات سالن استفاده کنی تا با مقررات و جو سالن آشنا بشی  امسال رو نمیدونم که هنوز به همین رواله یا نه 

فقط VIP ها چراغ مطالعه داشت؟

آخه یه جا رفتم چراغ مطالعه نداشت یعنی با نور خود سالن بود از خیلی خوب خوب بود ولی قسمت بالایی میز سایه اش رو کتاب میفتاد رو مخم بود🤦🏻😅

فقط VIP ها چراغ مطالعه داشت؟آخه یه جا رفتم چراغ مطالعه نداشت یعنی با نور خود سالن بود از خیلی خوب خو ...

ببین چراغش از این ریسه های نواری بود ولی نورش خوب بود 

من اون یک روز رو قسمت وی ای پی رفتم قسمت عادی رو دقیق نگاه نکردم فک کنم چراغ مخصوص هر میز نداشت ولی نورش به قول خودت خوب از خیلی خوب بود 😅

میز ها و کمد و تعداد بچه ها فرق می‌کرد 

قسمت وی ای پی بالای میزش یه طبقه داشت که میتونستی کتابات رو بزاری توش . میز قسمت عادی رو نمیدونم 

تعداد بچه ها تو وی ای پی حدود ۲۰ تا بود ولی قسمت عادی بیشتر بودن و میزها چفت هم بودن یکم شلوغ بود 

این ادرسش هست الان گوگل زدم آورد 

مشهد، بلوار شهید محمد منتظری، منتظری 1 (محله‌ی احمد آباد)

توی گوگل که سرچ کنی بعدش بری سایت نشان چند تا عکس میاره 

میز های سفید رو گذاشتن قسمت وی ای پی ، میز های کرمی رو گذاشتن قسمت عادی 

پارسال که من رفتم میزها چفت هم بود یعنی اون فاصله ای که تو عکس بین میزها هست نبود چینش میز ها هم فرق داشت 

ببین چراغش از این ریسه های نواری بود ولی نورش خوب بود من اون یک روز رو قسمت وی ای پی رفتم قسمت عادی ...

آها مرسی از راهنماییت عزیزممم❤️🙏🏻

ببخشید شما الان دانشجویی؟