2777
2789
عنوان

بچه های شیراز نوبت دهی دکتر ویولت ادیب چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 28594 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کارش خوبه خوش رفتار تشخیص جنسیتشم خیلی خوبه

چون از شهرستان می خام بیام . می ترسم نوبت گیرم نیاد . اگر دکتر بهتر دیگری هم هست بهم معرفی کنید 

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
برای تشخیص کیست  شما شیراز هستید کدوم دکترو توصیه می کنید؟

والا برا کیست نمیدونم..ولی تو شیراز ویولت ادیب...صحراییان...ابطحی..خوبه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
والا برا کیست نمیدونم..ولی تو شیراز ویولت ادیب...صحراییان...ابطحی..خوبه

صراییان و ابطحی تلفنی نوبت میدن؟ شماره بهم بدید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
صراییان و ابطحی تلفنی نوبت میدن؟ شماره بهم بدید؟

من پیش هیچکدوم نرفتم هنوز..شمارشونو ندارم.ولی اسمشونو تو گوگل بزنی همه چی میاد

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

دکتر ویولت ادیب اصلا خوب نیستند بزرگترین اشتباه زندگی من انتخاب ایشون برا سونو سلامت جنینم بود الان پسر کوچولوی من نصف قلبش و نداره و این خانم دکتر متوجه مشکل به این بزرگی نشدند

سلام دوستان من امروز ۸ روزه که زایمان کردم سونوی آنومالی یا همون سلامت جنینم رو تو ۱۸ هفتگی رفتم پیش ادیب بمن گفت همه چیزش خوبه و تو سونوم نوشته بود که ۴ حفره قلب تشکیل شده ولی تو ۳۶ هفتگی فهمیدن که یه حفره تشکیل نشده و پچم بعد از ۵ روز بدنیا اومدن فوت شد من واقعا دارم مشکل روحی بهم میزنم خیلی بهش وابسته شده بودم تو رو خدا الکی کسی رو معروف نکنید عکس فرشته ی آسمونیمم گذاشتم پروفایلم

سلام دوستان من امروز ۸ روزه که زایمان کردم سونوی آنومالی یا همون سلامت جنینم رو تو ۱۸ هفتگی رفتم پیش ادیب بمن گفت همه چیزش خوبه و تو سونوم نوشته بود که ۴ حفره قلب تشکیل شده ولی تو ۳۶ هفتگی فهمیدن که یه حفره تشکیل نشده و پچم بعد از ۵ روز بدنیا اومدن فوت شد من واقعا دارم مشکل روحی بهم میزنم خیلی بهش وابسته شده بودم تو رو خدا الکی کسی رو معروف نکنید عکس فرشته ی آسمونیمم گذاشتم پروفایلم

سلام من بارداری اولمه چن روز دیگ پیش دکترویولت ادیب نوبت گرفتم براسونو18هفتگی الان ک نظرهارو درموردش خوندم دو دل شدم یکی میگ خیلی خوبه یکی میگ بده ماماناکسی هم بووده رفته باشه پیش ایشون همه چیو دقیق و درست بهش گفته باشه؟