الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر ویولت ادیب اصلا خوب نیستند بزرگترین اشتباه زندگی من انتخاب ایشون برا سونو سلامت جنینم بود الان پسر کوچولوی من نصف قلبش و نداره و این خانم دکتر متوجه مشکل به این بزرگی نشدند
سلام دوستان من امروز ۸ روزه که زایمان کردم سونوی آنومالی یا همون سلامت جنینم رو تو ۱۸ هفتگی رفتم پیش ادیب بمن گفت همه چیزش خوبه و تو سونوم نوشته بود که ۴ حفره قلب تشکیل شده ولی تو ۳۶ هفتگی فهمیدن که یه حفره تشکیل نشده و پچم بعد از ۵ روز بدنیا اومدن فوت شد من واقعا دارم مشکل روحی بهم میزنم خیلی بهش وابسته شده بودم تو رو خدا الکی کسی رو معروف نکنید عکس فرشته ی آسمونیمم گذاشتم پروفایلم
سلام دوستان من امروز ۸ روزه که زایمان کردم سونوی آنومالی یا همون سلامت جنینم رو تو ۱۸ هفتگی رفتم پیش ادیب بمن گفت همه چیزش خوبه و تو سونوم نوشته بود که ۴ حفره قلب تشکیل شده ولی تو ۳۶ هفتگی فهمیدن که یه حفره تشکیل نشده و پچم بعد از ۵ روز بدنیا اومدن فوت شد من واقعا دارم مشکل روحی بهم میزنم خیلی بهش وابسته شده بودم تو رو خدا الکی کسی رو معروف نکنید عکس فرشته ی آسمونیمم گذاشتم پروفایلم
سلام من بارداری اولمه چن روز دیگ پیش دکترویولت ادیب نوبت گرفتم براسونو18هفتگی الان ک نظرهارو درموردش خوندم دو دل شدم یکی میگ خیلی خوبه یکی میگ بده ماماناکسی هم بووده رفته باشه پیش ایشون همه چیو دقیق و درست بهش گفته باشه؟