2777
2789
عنوان

از الان غصه میخورم ای وای

96 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیز 

یه مشکلی هست که فهمیدم خیلی از خانوما هم دچارشن منکه دیگه روزای عادی هم استرس این دوران پریودی رو دارم کلا اخلاقی عوض میشه حداقل چهار روز اعصابم داغون میشه نه شکم درد دارم نه خونریزی زیاد فقط اعصابم آنقدری بهم می‌ریزه گاهی حس میکنم جادو شدم از خودم میترسم  از طرفی درد سیاتیک کمر دارمو وقتی توی زمان حالم بد میشه آنقدری دردم شدید میشه که فقط میخابم اعصبانیت و استرس وضعیتمو بدتر می‌کنه 

خسته شدم روزای دیگه هم استرس دارم که نکنه بازم تو این دوران حالم بد بشه همسرم واقعا عذاب می‌کشه چون حوصله هیچی رو ندارم زود از کوره در میرم تو سرو کله خودم میزنم دست خودم نیست انگار یه چیزی نمی‌ذاره حالم خوب بشه بعد سومین روز پریودم حالم بهتر میشه انگار نه انگار اون ادمم

تو روزای عادی هم یکم مودیم که کنترل میکنم اما تو این دوران خیلی وضعیتم بدتر میشه   قرصی دارویی چیزی سراغ دارید تو این دوران کمکم کنه آروم بشم 

من چی بگم که دو تا بچه هم دارم و الان نشستم گریه کردن که چرا سره نوشتن درس انقدر خل شدم 

منم قبل پریود ستون فقرات و کمرم بد دردی میگیره 

و اینکه من مدت هاست قرص مصرف میکنم و هیچ فایده ای برام نداشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم که دو تا بچه هم دارم و الان نشستم گریه کردن که چرا سره نوشتن درس انقدر خل شدم منم قبل پریو ...

خدا حفظشون کنه برات . همدردیم بخدا توی این جور مواقع خیلی زندگی ها از هم می‌پاشه مردا هم مجبورن تحمل کنن واقعا سخته من قرص ضد استرس هم خوردم اثر نکرد 

خوب طبیعیه

توی این ده سال خیلی سعی کرده درک کنه اما گاهی نمیشه خودمم خودمو نمیتونم تحمل کنم چه برسه به اون  واقعا شرایط خیلی بدیه آدم از همه جا ناامید میشه احساس می‌کنه آخر دنیاشه

میخای بری پیش روانپزشک؟

رفتم چند سال قبل اثر نکرد حالم بدتر شد  مثلاً خواست حالمو خوب کنه بدتر هم شدم 

دارو هاش کلی عوارض داشت چهار سال قبل تصمیم گرفتم دیگه دارو نخورم و کلا گذاشتم کنار شکر خدا 

اره باید بری پیش ی دکتر کاربلد

چند جا رفتم  قرص دادن اصلا اثر نکرد وزنم رفت بالا همش خواب بودم کل صورتم جوش های بزرگ میزد پف کردم کلا  اما هیچ کدوم نمیگن بخاطر تغییر هورمونه من تازه یک ساله فهمیدم خیلیا اینجوری میشن و همه نگرانن فکر میکردم مشکل دارم دیدم فقط تو این دورانه که حالم بد میشه فهمیدم بهش میگن دوران pms که کلا اعصاب داغون میشه و باید زمانش طی بشه تا حالم برگرده 

چند جا رفتم قرص دادن اصلا اثر نکرد وزنم رفت بالا همش خواب بودم کل صورتم جوش های بزرگ میزد پف کردم ک ...

حالا من قبلا اروم بودم مهربونتر میشدم

۱ساله عصبی میشدم ... 

طبیعیه و فقط با دارو استراحت و درک طرف درمان میشه

خدا حفظشون کنه برات . همدردیم بخدا توی این جور مواقع خیلی زندگی ها از هم می‌پاشه مردا هم مجبورن تحمل ...

ممنون عزیزم ،گاهی میکم کاش یائسته میشدم یه جماعتی از دستم در امان بودن.درکت میکنم حالا من در کل پانیک و افسردگی هم دارم که تو این دوران تشدید میشه .من خیلی کریه میکنم که حس میکنم خانواده به هر حال به هم میریرن