2777
2789

ببین بازارو باید خیلی خوب بلد باشی تا خریدای خوبی بکنی. اگه از همین مغازه‌های دم دستیش خرید کنی با وسط شهر فرقی نداره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کجا برم.. مثلا برای مانتو و کیف و‌کفش

والا ما شرق تهرانیم، سر و تهمونو می‌زنن میریم ۷حوض 😄

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سلام عزیزم خواهش میکنم راهنماییم کنپیش کدوم دکتر رفتی و چه دارویی خوردی ماستیت شما خوب شدمن الان یک ...

سلام عزیزم..  من تهران هستم ..مستقیم رفتم کلینیک جهاد دانشگاهی که تو انقلاب هست خیابان ابوریحان،خیابان نظری..

فقط مختص سینه هست و تحت نظر آقای دکتر صفا نجفی فوق متخصص انکولوژی.. من الان نزدیک به یک ساله دیگه داروهام هم قطع شده خداروشکر.‌. حتما یه ویزیت بشو پیششون 

سلام عزیزم.. من تهران هستم ..مستقیم رفتم کلینیک جهاد دانشگاهی که تو انقلاب هست خیابان ابوریحان،خیاب ...

بله منم تهران هستم

دکتر خانم نمیشناسید؟ من با اقا راحت نیستم

شما کورتون مصرف کردید؟

چند سال طول کشید تا بهبودی پیدا کردید عزیزم

بله منم تهران هستمدکتر خانم نمیشناسید؟ من با اقا راحت نیستمشما کورتون مصرف کردید؟چند سال طول کشید تا ...

خانم دکتر محمدی زاویه بیمارستان پیامبران.. یه خانم دکتر جوونی هستن که خیلی دکتر خوبی هستن خانم دکتر متخصص فلوشیپ پستان.. ایشون بیماری من رو تشخیص دادن.. 

من سه سال دارو مصرف کردم.. دو سال کورتون و یک سال متوتروکسات.. ولی الان یک سال هست بهبودی حاصل شده.. شش ماه یک بار باید برم مامو و سونو و تحت نظر هستم..

منم اوایل خیلی درد و رنج کشیدم چرک و عفونت و ترشح از چند نقطه از سینم.. ولی در نهایت با داروهایی که تحویل شد خوب شدم..

اینم بگم دکتر نجفی محقق در زمینه ماستیت در کشور هستن..

و همه نوع درمان رو آزمایش کردن.. ولی در نهایت به تمام بیماران ماستیت یک روش درمان داره که زودتر جواب میگرفتن

خانم دکتر محمدی زاویه بیمارستان پیامبران.. یه خانم دکتر جوونی هستن که خیلی دکتر خوبی هستن خانم دکتر ...

ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدید تایپ کردید

منظورتون از یه نوع درمان برای همه چه نوع درمانی هست

ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدید تایپ کردیدمنظورتون از یه نوع درمان برای همه چه نوع درمانی هست

قربونت.. اول درمان با کورتون و ازارام.. این دو تاقرص هستن.

بعد اگه بهبودی حاصل نشد دارو عوض میشه و متوتروکسات تجویز میکنن.. فقط،این سه دارو هست روش درمان.‌ چون ماستیت یه نوع بیماری خود ایمنی هست