2777
2789
عنوان

لطفا خانم های که ایمان دارن یا داشتن مذهبی هستن یا بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 22 پست

خب عزیزم من در کل کاری به رابطه ت با خدا ندارم 

درسته که کاره شما اشتباه بود درخواست دادن به پسر 

دوران سختی هم گذروندی و قابل درکه 

اما به عنوان خواهر بزرگ تر فقط یه نصیحت بهت دارم 

شدیدا اعتماد به نفستو بالا ببر ،هیچ کسو محل هم نده .اینده واقعا معلوم نیست جه انفاقی میوفته شاید شما اصلا ازون شهر رفتید کلا دست نیافتی باش . مطمئن باش بعدا به این روزت میخندی 

بعضی درس ها رو از روزگار یاد میگیری 

در آینده میفهمی خیلی چیزا که از خدا میخواستی چه خوب شد که برآورده نشد 

نمازت رو بخون و برگرد به آغوش خدا 

ما خیلی کوچیک و ضعیف هستیم. از خدا دور بشیم ، نمیتونیم دوام بیاریم 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله خدا بدلت آرامش بده اون آدم بی لیاقتی بوده اگرم بهت درخواست میداد بزودی ولت میکرد چون کلا ذاتش اینه از خدا برای عاقبت بخیری خوشبختی طلب بکن گاهی خدا یچیز بهتر برات کنار گذاشته فقط کافیه صبر کنی و خودت رو بالا بکشی از همه جهت 

ببین من نمی‌دونم حکمت خدا چیه واقعا از درک من خارجه 

برای منم اتفاقاتی افتاد که من واقعا تعجب کردم نمازام سر وقته 

کلی سختی متحمل شدم تو زندگی اما یهو وقتی داشتم کیف یه چیزی و میکردم ازم گرفتش به بدترین شکل ممکن ازم گرفت 

خیلی ناراحت شدم و غصه خوردم الانم میخورم 

ولی نمازمو ترک نکردم 

ببین نماز نمیخونی که رشوه بدی به خدا چون من نماز میخونم پس این کارو بکن 

نماز وظیفه ی ما در برابر خالقمونه 

ینی تو نمازتو میخونی اول وقتم میخونی تازه اونموقع با موجودات دیگه برابری میکنه کارت

بعدشم داری برای چیز بی ارزشی انقد انرژی میذاری 

رهاش کن ولش کن از دایره ی اهمیتت بندازش بیرون ببین چی میشه 

قرار نیست خدا با یه خط کش همه رو سانت بزنه 

هرکسی رو یه جور به خصوصی ساخته نمیشه گفت پس چرا همه ی سختیا برای منه ؟ خدا تورو اینجوری آفریده 

قرار نیست همه شکل هم باشه زندگیشون ، این چیزی که خدا تعیین میکنه 

با این بتونی کنار بیای آروم تر میشی 

دوست کلم شما شده منتظر یک نفر باشی و دست ودلت نیاد؟شور و شوقشو نداشته باشی میشه مگه؟بشین سنگهاتو با ...

اره شده ولی، وقتی ک خدا منو نمیخواد، ویا حتییی صدامووو، نمی نشوهه، چی اون وقت😅❤اخه چندبار بهش گفتم همین ی بار کمک کن ولی، خوب کمکم ک نکرد هیچ بدترشم کرد🙂😥

ولی درسته ک ذهنم باور، نداره خدا وجود داره ولی قلبم هنوز این باور رو داره ک میخوام بهش نزدیک بشم ولی ی چیزی مانعم میشه و میگه ک توک خدات تورو فراموش کرده و نمیخوادت چرا میخوای نماز بخونی و میخوام نماز، بخونم ولی نمیدونم چطوری شروعش کنم یا اینکه اون چیز مانعم نشه؟