2777
2789

اینایی که طبیعی و به راحتی باردار میشن 1000 بر هیچ از ماها جلو هستن

خوش بحالشون 

البته همسر من مشکل باروری داره

ولی همش میگم اگه خدای نخواسته من داشتم رفتار مادرشوهر و خانواده شوهرم با من چطور بود؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی اینقدر زخم زبون میزدن آخرش هم زندگی رو برباد میدادن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم خیلی طول کشید

کلا هر خاسته ای از خدا داشتم و داشته باشم خیلی دیر بهش میرسم

بحث بچه تنها نبود

نمیدونم چرا اینجوری میشه

دوست داشتم منم یبار تا اراده کنم به آرزوم میرسیدم

تا یکی ظلم میکنه بهم اونم طوری که روح و روانم رو داغون کرد زودی کلید اسرار شه ولی اصلا نمیشه

اصلا دیده نمیشم شایدم بنده ی خوبی نیستم

دلم پر آرزوهای بزرگه و حسرت و اراده ای که هیچ وقت تو وجودم نبود

کاش میشد به عقب برگشت

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

نگو اونم یه جور مشکله من خودم بشدددت گیراییم بالاس و حتی با ای یو دی و انواع روشها باردار شدم همیشه ترس بارداری دارم و متاسفانه چندبار هم سقط کردم یه تا هم بچه دارم همسرم میگه هر موقع کارتهام شارژ بود و کلی پول داشتم میام پیشت چون در هر صورت باردار میشی نگه داری هزینه داره سقط کنی هم باز هزینه داره،😁

دقیقا🥺 من تنبلی دارم الان س روز مونده ب پریودم بیبی زدم منفی بود حالم خوب نیست اصلا 🥺

درکت میکنم چقد منم سالها این روزا رو تجربه کردم

بخدا قسم طوری بهم میریختم که سرم رو میکوبیدم دیوار

میگفتم چرا نمیشه

حکمتتو شکر خدای مهربونم

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

ممنونم فردا قراره آزمایش بدم از نگرانی خوابم نمیگیره

برات آیت الکرسی میخونم گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم خیلی طول کشیدکلا هر خاسته ای از خدا داشتم و داشته باشم خیلی دیر بهش میرسمبحث بچه تنها نبودنمیدون ...

دقیقا زندگی ما هم این مدلیه

همسرم میگه ما به همه چیز اینقدر به سختی میرسیم اینم روش