سلام بچه ها من امسال پسرم رفته کلاس اول یه مقدار مشکلات داشته یعنی نسبت به هم سن وسالاش درکش گفتارش وتمرکز هنوز عقبه که بعضیا میگن اختلال درتمرکز بعضیا هم بی بی دیجیتال رودلیلش میدوننن واسه همین هنوز برای موندن سر کلاس درس زودبود براش خواستم نفرستمش که باباش مخالفت کردو دیدم بفرستم هم براش بهتره وواقعا هم خوب بود خیلی پیشزفت داشته وارتباطش چون تنها هم بود خیلی خوبتر شده ولی یمدته خیلی اذیت میکنه تو کلاس میدونم که بی قراری داره یا حرکات بچه هارو میبینه تکرار میکنه یاچیزی میبینه بهونه میگیره گریه میکنه میترسم معلم سرکلاس باهاش بدرفتار کنه هروقت دوستاش اذیت میکنه بهم میگه فلانی اذیتم کرده امروز ناراحت بود گفتم چی شده گفت خانم اذیتم کرده باید بهش حرف بزنی یه لحظه گفت خواسته بزنه اینجام پاشو نشون داد ولی حرفشو قطع کرد ودیگه نگفت فقط گفت باید بری بهش حرف بزنی خواستم اززیرزبونش بکشم بیرون گفتم آقامدیر دوست داره گفت آره گفتم خانم مدیر چی گفت آره گفتم خانم معلم که گفت نه گفتم چرا مگه اذیتت میکنه که باز ادامه نداد گفت ولم کن ناراحت شد الان تمام فکروذکرم اینه نکنه کتکش بزنه یا برخورد شدید باهاش بکنه بهش گفتم نمیخادبرادرس بهش فشاربیارین نخواست مجبورش نکنید یادگیریش هم عالیه یعنی تا من وباباش یبارباهاش کار کنیم میره تومغزش بندرت اشتباه کنه نمیدونم چطور مطمئن بشم رفتار معلمش چطوره چون چندروز پیش هم ستارشو پاره کرده بود که امروز براش گرفتم بردم دادم بهش مجبورشد براش بزنه دیوار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم هرچه زودتر برو پیش روانشناس کودک خوب فقط اونه مه میدونهد چی برا بچت بهتره مراجعه کن به متخصص
کلی رفتم عزیزم هم روانپزشک مشاور کاردرمانی گفتار درمانی میدونی چطوره مای نفهم تو دوران کرونا بود ارتباط نداشتیم باهیچکی همش پای تلویزیون بود یهو بچه اصلارفت توی یه دنیای دیگه که تو سه سال ونیمی بردمش ومتوجه شدم بی بی دیجیتال شده اونموقع یمدت بردم باباش نزاشت ازپارسال دیگه کلا تحت نظره که خداروشکر خیلی خوب شده ولی میدونی مثلا بهونه میگیره هنوز درکش به اون حدنرسیده یه چیزی میخواد باید براش فراهم بشه یا توکلاس ممکنه سختشه دیگه این چیزا رو بهونه میکنه بی قرار میشه