2777
2789
عنوان

اقدامی های دی وبهمن بیاید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 268 پست

سلام منم ماه اول اقدامم بود که بی بی چکم منفی شد منم پی سی او هستم.رفتم دکتر گفت عفونت و التهاب داری پماد داده یه هفته استفاده کنم.ازمایش و سونو هم نوشته منتظرم پریود شم روز سوم برم

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیاد خودتو امیدوارم نکن واسترس نداشته باش من بخاطر استرس زیاد دو روز دیر تر شدم وبعدش کلی افسر ...

عزیزم گرده ی گل منظورت همون گرده ی نخل هست؟چجوری میخوری؟چقد عسل با چقد گرده؟؟

منم میخوام حلوای میتیو درست کنم بخورم و گرده نخل،منتها هنوز پریود نشدم مه شروع کنم

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون

اینم بیبی چک الان ۵ یا ۶ روز از موعدم گذاشته البته این بیبی جمعه بوده فردا هم میخوام برم ازمایش دعا کنید برام خیلی خوشحال میترسم تو ذوقم بخوره حتی نوبت دکترم برای فردا گرفتم 🙃🙃🙃

اینم بیبی چک الان ۵ یا ۶ روز از موعدم گذاشته البته این بیبی جمعه بوده فردا هم میخوام برم ازمایش دعا ...

خداروشکر

انشا... همه بزودی به ارزشون برسن

کاش یکم از علایم تون میگفتین

من ماه سومم.شما ماه چند بودین؟

خداروشکر انشا... همه بزودی به ارزشون برسن کاش یکم از علایم تون میگفتین من ماه سومم.شما ماه چند بو ...

من ماه دوم اقدام باردار شدم عزیزم من کمر درد پریودی دارم وداخل واژنم تیر میکشه دست وپاهام هم خوابمیرفت  وروز اول تاخیر خون دماغ شدم که بخاطر فشار خونم بوده ولی علایم حلت تهوع وسرگیجه اصلا ندارم 

اینم بیبی چک الان ۵ یا ۶ روز از موعدم گذاشته البته این بیبی جمعه بوده فردا هم میخوام برم ازمایش دعا ...

مبارک باشه هلما خانوم

ان شالله که آز بتات هم عالی خواهد بود

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
ای جانم مبارکت باشه خانم خیلی مراقب خودت باش، انشاءالله که صحیح و سالم باشه

فداتشم عزیزم ایشالله قسمت شما هم به زودی بشه حالا یکشنبه میرم سونو برای تشکیل قلب دعا کن برام گلم  ؛ نذر حضرت فاطمه کن به حق محسنش ایشالله تا ماه رمضون باردار بشی  منم برات دعا میکنم  خدا بزرگه عزیز دلم