چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
من نماینده کلاس دخترم شدم،قرار بود جشن ۱۰۰ بگیریم،بعد از سفارش کیک مدرسه رو بخاطر آلودگی تعطیل کردن و مجبور شدم به قناد بگم کیک رو فریزر مغازه نگه داره،حدود ۵روز گذشت و خوب و تازه موند
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
اگه اشتباه بود که خودشون این کارو نمیکردن فک کردی کیک درست میکنن زود فروش میره ؟
بحث من جای خوب هست مسلما😂نه جایی که کیک دو هفته ای رو میفروشه
مشکلی نداره. نیم ساعت یه ساعت زودتر دربیارین. مثل روز اول میشه. تازه میمونه اتفاقا
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را