2777
2789

لطفا فقط کسایی که انجام دادم جواب بدن

خراب میشه یا خوب میمونه؟ 

برای چند روز

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بد میشه
2
22%
خوب میمونه
7
77%
کاربر سال ۹۸ هستم

وای یاخدا 

نکنین این کار هارو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رولت گذاشتم داخل ظرف سردار

بعدموقع مصرف نیم ساعت زودتربذاربیرن تازه تازه هس

۲۰ روز موند

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

من نماینده کلاس دخترم شدم،قرار بود جشن ۱۰۰ بگیریم،بعد از سفارش کیک مدرسه رو بخاطر آلودگی تعطیل کردن و مجبور شدم به قناد بگم کیک رو فریزر مغازه نگه داره،حدود ۵روز گذشت و خوب و تازه موند

👨‍👩‍👧
خود قنادی میگه مشکلی نداره

اشتباه میگفته!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه اشتباه بود که خودشون این کارو نمیکردن فک کردی کیک درست میکنن زود فروش می‌ره ؟

بحث من جای خوب هست مسلما😂نه جایی که کیک دو هفته ای رو میفروشه 

همون جای خوب هم ممکنه پیش بیاد که زود فروش نره ☺️

باش عزیزم❤️

مشکلی نداره. نیم ساعت یه ساعت زودتر دربیارین. مثل روز اول میشه. تازه میمونه اتفاقا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را