چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
خدا رحمت کنه پورحسینی رو میگفت من همیشه به دیگران زنگ میزنم و احوالشون رو میپرسم و اونا میگن دمت گرم و به دیگران فحش میدن ولی سه ماه هم بگذره خودشون به من زنگ نمیزنن بگن مردی یا زنده ای
زبان + ورزش + هنر+کتاب + فیلم و سریال + پازل و لگو + پادکست
هر کاری که میخواهی انجام بدهی ،هدفت رو بزار روی گرفتن مدرک اون مهارت اونوقت برات ناخواسته الویت میشه و سعی میکنی به بهترین شکل یادش بگیری و براش وقت زیادی بزاری تا زودتر تمام بشه و مدرکش رو بگیری
فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم